• .
 • .
 • .

El Dr. Salvador Marí Bauset, Premi Extraordinari de Doctorat 2015/2016.

19/06/17

La Universitat de València va lliurar al investigador Doctor del Departament Salvador Marí Bauset, el Premi Extraordinari de Doctorat 2015/2016 en un acte celebrat el passat 17 de febrer. La tesi “Valoración antropómetrica y nutricional en niños con Trastorno del Espectro Autista” fou dirigida per la catedràtica Dra. Maria M. Morales Suarez-Varela, y el professor titular Dr Agustín Llopis González, docents del Departament.

[Llegir més]

  Estada del Dr. Yelko Rodríguez a la Universitat de Lleida gracies a la ajuda de la Fundació Triplolemos.

  08/06/17

  El Dr. Yelko Rodríguez ha realitzat una estada en els laboratoris de Micologia Aplicada del departament de Tecnologia d'Aliments de la Universitat de Lleida com a resultat de l'obtenció d'una ajuda “Xarxa de Campus d'Excel•lència Internacional amb Activitat Agroalimentària” de la Fundació Triptolemos a la mobilitat de doctors dins de la xarxa. El projecte es va centrar a investigar la influència del procés d'elaboració de cervesa en el contingut d'algunes micotoxines del gènere Fusarium d'interès toxicológic, tals com tricotecenos, zearalenona i fumonisinas, les quals presenten una incidència rellevant tant en gra com en producte final. L'estada ha permès una col•laboració entre els grups de recerca sobre micotoxines i fongs toxigènics liderats pel Dr. Jordi Mañes de la Universitat de València i el Dr. Vicente Sanchis de la Universitat de Lleida.

  [Llegir més]

   Dª Laura Escrivá Llorens ha obtingut una beca per a realitzar una estada de recerca en el Memorial Sloan Kettering Cancer Center.

   03/05/17

   Dª Laura Escrivá Llorens, que es troba realitzant la tesi doctoral en el Laboratori de Bromatologia i Toxicologia de la Universitat de València, ha obtingut una beca per a realitzar una estada de recerca en el Memorial Sloan Kettering Cancer Center (Nova York, EUA). La beca té com a objectius que els estudiants participants en el Programa International Mentor Program (IMP) de la Fundació International Mentoring Foundation for the Advancement of Higher Education (IMFAHE) coneguen centres d'excel-lència internacional.

    La Dra. María José Ruiz i el Dr. Jordi Mañes, han sigut nomenats membres del Comitè Científic de l'Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició (AECOSAN).

    23/02/17

    La Dra. María José Ruiz i el Dr. Jordi Mañes, professors del Departament de Medicina Preventiva, han sigut nomenats membres de la Secció de Seguretat Alimentària i Nutrició del Comitè Científic de l'Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició (AECOSAN).

    [Llegir més]

      
      
     Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies