• .
 • .
 • .

Two Post-doc positions in Machine Learning for Remote Sensing and Geosciences [ERC project]

19/07/17

The Image and Signal Processing (ISP) group are searching for outstanding postdoc candidates with a strong interest in machine learning and geosciences to cover two post-doc positions.

[Llegir més]

  La Universitat de València, la novena millor del món en el camp de la teledetecció, segons el rànquing CWUR

  11/04/17

  La Universitat de València se situa entre les deu millors universitats del món en Química Inorgànica i Nuclear, Ciències de la Imatge i Tecnologia Fotogràfica, Física de Partícules, Teledetecció, i Biologia Reproductiva, segons el rànquing que ha elaborat el Center for World University Rankings. A més, la de València és la institució d’ensenyament superior espanyola amb major nombre de matèries entre els deu primers llocs de la classificació.

  [Llegir més]

   Oferta de 4 contratos en la Universitat de València

   21/03/17

   Se buscan candidatos interesados en teledetección óptica en alta resolución espectral para cuatro contratos en el grupo LEO (Laboratory of Earth Observation, http://ipl.uv.es/leo/) de la Universitat de València, bajo la dirección del profesor José Moreno, para trabajar en la misión FLEX (Fluorescence Explorer) de la ESA.

   [Llegir més]

    Congreso Ibereo 2017

    23/02/17

    Industria, salud y desarrollo sostenible protagonizarán la próxima edición de IBEREO2017, que tendrá lugar en Valencia del 6 al 8 de septiembre de 2017

    Dos plazas para trabajar en el proyecto "LitterDrone"

    09/02/17

    El Grupo de Procesado de Imagen y Realidad Virtual (GPI-RV, sede en la E.E.T.) perteneciente al Dpto. de Teoría de la Señal Y Comunicaciones oferta dos plazas para trabajar en el proyecto: "LitterDrone: Development and exploitation of innovative tools for remote marine litter control and management through UAV's"

    [Llegir més]

      
      
     Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies