• .
 • .
 • .

La Universitat de València, la novena millor del món en el camp de la teledetecció, segons el rànquing CWUR

11/04/17

La Universitat de València se situa entre les deu millors universitats del món en Química Inorgànica i Nuclear, Ciències de la Imatge i Tecnologia Fotogràfica, Física de Partícules, Teledetecció, i Biologia Reproductiva, segons el rànquing que ha elaborat el Center for World University Rankings. A més, la de València és la institució d’ensenyament superior espanyola amb major nombre de matèries entre els deu primers llocs de la classificació.

[Llegir més]

  Oferta de 4 contratos en la Universitat de València

  21/03/17

  Se buscan candidatos interesados en teledetección óptica en alta resolución espectral para cuatro contratos en el grupo LEO (Laboratory of Earth Observation, http://ipl.uv.es/leo/) de la Universitat de València, bajo la dirección del profesor José Moreno, para trabajar en la misión FLEX (Fluorescence Explorer) de la ESA.

  [Llegir més]

   Congreso Ibereo 2017

   23/02/17

   Industria, salud y desarrollo sostenible protagonizarán la próxima edición de IBEREO2017, que tendrá lugar en Valencia del 6 al 8 de septiembre de 2017

   Dos plazas para trabajar en el proyecto "LitterDrone"

   09/02/17

   El Grupo de Procesado de Imagen y Realidad Virtual (GPI-RV, sede en la E.E.T.) perteneciente al Dpto. de Teoría de la Señal Y Comunicaciones oferta dos plazas para trabajar en el proyecto: "LitterDrone: Development and exploitation of innovative tools for remote marine litter control and management through UAV's"

   [Llegir més]

    Contrato FPU en la Unidad de Ecología Global del CREAF

    11/12/15

    Se busca candidato/a en solicitar un contrato FPU en la Unidad de Ecología Global del CREAF (http://globalecology.creaf.cat/), para la realización de una tesis doctoral sobre el estudio de la dinámica de la vegetación desde satélite en el marco del programa Europeo de observación de la Tierra Copernicus (http://land.copernicus.eu/global ).

    [Llegir més]

      
      
     Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies