Logo de la Universitat de València Logo Delegació per a la Incorporació a la Universitat Logo del portal

.
.

La Facultat de Ciències Biològiques acollirà durant la propera setmana la segona edició de «DoCiència: Escola de Professorat de Secundària»

  • 30 de juny de 2016
Image de la noticia

La Facultat de Ciències Biològiques i la Delegació per a la Incorporació a la Universitat han organitzat la segona edició de «DoCiència: Escola de Professorat de Secundàriaۛ».

DoCiència és un programa de formació per al professorat de secundària orientat a l’actualització de coneixements científics en temes d’interès en diverses àrees de la Biologia. La durada total és de 30 hores.

DoCiència consta de dos programes:
- Escola d’estiu “Actualitza’t”, que tindrà lloc la propera setmana, amb seminaris de revisió de temes d’interès especial com els virus de moda, el món del cervell, la reproducció assistida, càncer i òmiques, ciència, investigació i societat.
- Escola d’hivern “Activa’t”, es realitzarà durant els mesos d'octubre a desembre. El professorat de secundària hi realitzarà experiments i activitats pràctiques amb tècniques i materials fàcilment exportables als centres. El contingut de la sessions pràctiques són: Ciència a la cuina, Què és això de la bioinformàtica?, Fem un laboratori forense, Càncer en el teu ordinador, Recursoma. 

DoCiència compta amb el suport del Servei de Formació Permanent i Innovació educativa.

Més informació en www.uv.es/incorporaciouv i www.dociencia.cat