Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Universitat de València

Bases Generals de les Olimpíades de la Universitat de València 2017-2018

Resolució de 15 de desembre de 2017, de la vicerectora d'Estudis de Grau i Política Llingüística de la Universitat de València, per la qual es convoquen les ajudes a l'estudi de les Fases Locals de les Olimpíades que se celebren durant el curs acadèmic 2017-2018 a la Universitat de València, i s'aproven les bases generals que regulen aquesta convocatòria [PDF]

 • Objecte de la convocatòria: servir d’enllaç entre els estudis de secundària i els universitaris, el foment de l’estudi en diferents camps de coneixement per part de l’estudiantat de secundària, premiar l’esforç i l’excel·lència acadèmica i afavorir que els estudiants i les estudiantes més destacats en diferents branques de coneixement cursen els seus estudis universitaris de grau a la Universitat de València.  
  Aquestes bases regulen la convocatòria de les ajudes a l’estudi dels estudiants guanyadors/es en les fases locals de les Olimpíades de la Universitat de València.
   
 • Beneficiaris: Poden participar en aquesta convocatòria els estudiants i les estudiantes de batxillerat, i excepcionalment de 4t de l’ESO, de centres d’ensenyament públics i privats, preferentment de la província de València, que hagen estat guanyadors/es de les Olimpíades en el curs 2017-2018.
  La Universitat de València, a través de la Delegació per a la Incorporació a la Universitat, col·labora amb els centres de secundària i amb els centres de la nostra universitat en la realització de les fases locals de les Olimpíades en les branques de: Biologia, Clàssiques, Geografia, Geologia, Història, Economia, Filosofia, Física, Matemàtiques, Química i Valencià. Per a cadascuna de les branques de coneixement assenyalades es realitza una convocatòria específica, en la qual s’estableixen les condicions o els requisits addicionals per participar-hi.
   
 • Convocatòries: La Universitat de València fa una convocatoria anual d’Olimpíada per cada una de les àrees mencionades en el punt anterior. Aquesta convocatòria determina el nombre de possibles guanyadors en cada àrea.
   
 • Ajudes a l’estudi per als estudiants guanyadors/es. Cada ajuda a l’estudi, dotada amb 1000 €, que s’haja atorgat, es farà efectiva únicament en el cas que l’estudiant/a guanyador/a s’haja matriculat, en el primer curs, en una titulació de grau  en un centre propi de la Universitat de València. 
  Les ajudes a l’estudi obtingudes són personals i intransferibles i es poden fer efectives en els dos cursos següents a l’obtenció. Si l’estudiant/a ha estat guanyador/a de les fases locals d’una o més olimpíades, successivament o simultàniament, pot fer efectiva una única ajuda a l’estudi per a una única titulació de la Universitat de València.
   
 • Comitè d’Avaluació i concessió dels guanyadors/es: Per a cada olimpíada es designa un comitè d’avaluació, que és l’encarregat de proposar la concessió dels guanyadors/es després de la realització de les proves corresponents que es concreten en cada una de les convocatòries. La Comissió d’Avaluació fa una proposta de concessió dels guanyadors/es, que es publica en el tauler oficial d’anuncis de la Universitat i en la pàgina web dels centres organitzadors i de la Delegació per a la Incorporació a la Universitat. 
  La vicerrectora d’Estudis de Grau i Política Lingüística de la Universitat de València, fent ús de les atribucions que li confereix la resolución del 6 d’octubre de 2016, del Rectorat de la Universitat de València (DOGV de 26 d’octubre de 2016), per la qual s’aprova la delegació de funcions en els vicerectors y vicerectores, la secretaria general, el gerent i altres òrgans d’aquesta universitat, farà la resolución dels premis.
   
 • Drets d'imatge: Les imatges, les fotografies i els vídeos realitzats durant les proves, entrega de premis i altres actes de les Olimpíades s’han de tractar segons les normes de la Universitat de València. Els documents audiovisuals realitzats són propietat de la Universitat de València i podran ser utilitzats per a la difusió dels esdeveniments a través dels mitjans institucionals, xarxes socials, mitjans de comunicació, memòries d’activitat i promoció de convocatòries futures. No obstant això,  l’estudiant o els seus representants legals poden oposar-se a la publicació d’imatges si aquesta publicació poguera afectar la seguretat o integritat de l’estudiant. Aquesta oposició s’haurà de tramitar de la manera descrita en la clàusula 12 “Dades de caràcter personal” (Resolució de 15 de desembre de 2017, per la qual es convoquen les ajudes a l’estudi de les fases locals de les Olimpiades UV 2017-18)

La inscripció i la participació en les Olimpíades de la Universitat de València implica l’acceptació d’aquesta convocatòria i de les bases de cadascuna de les fases locals.

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies