Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Universitat de València

Bases Generals de les Olimpíades de la Universitat de València 2018-2019

 • Objecte de la convocatòria: servir d’enllaç entre els estudis de secundària i els universitaris, el foment de l’estudi en diferents camps de coneixement per part de l’estudiantat de secundària, premiar l’esforç i l’excel·lència acadèmica i afavorir que els estudiants i les estudiantes més destacats en diferents branques de coneixement cursen els seus estudis universitaris de grau a la Universitat de València.  
  Aquestes bases regulen la convocatòria de les ajudes a l’estudi dels estudiants guanyadors/es en les fases locals de les Olimpíades de la Universitat de València.
   
 • Beneficiaris: Poden participar en aquesta convocatòria els estudiants i les estudiantes de batxillerat, i excepcionalment de 4t de l’ESO, de centres d’ensenyament públics i privats, preferentment de la província de València, que hagen estat guanyadors/es de les Olimpíades en el curs 2018-2019.
  La Universitat de València, a través de la Delegació per a la Incorporació a la Universitat, col·labora amb els centres de secundària i amb els centres de la nostra universitat en la realització de les fases locals de les Olimpíades en les branques de: Biologia, Clàssiques, Geografia, Geologia, Història, Economia, Filosofia, Física, Matemàtiques, Química i Valencià. Per a cadascuna de les branques de coneixement assenyalades es realitza una convocatòria específica, en la qual s’estableixen les condicions o els requisits addicionals per participar-hi.
   
 • Convocatòries: La Universitat de València fa una convocatoria anual d’Olimpíada per cada una de les àrees mencionades en el punt anterior. Aquesta convocatòria determina el nombre de possibles guanyadors en cada àrea.
   
 • Ajudes a l’estudi per als estudiants guanyadors/es. Cada ajuda a l’estudi, dotada amb 1000 €, que s’haja atorgat, es farà efectiva únicament en el cas que l’estudiant/a guanyador/a s’haja matriculat, en el primer curs, en una titulació de grau  en un centre propi de la Universitat de València. 
  Les ajudes a l’estudi obtingudes són personals i intransferibles i es poden fer efectives en els dos cursos següents a l’obtenció. Si l’estudiant/a ha estat guanyador/a de les fases locals d’una o més olimpíades, successivament o simultàniament, pot fer efectiva una única ajuda a l’estudi per a una única titulació de la Universitat de València.
   
 • Comitè d’Avaluació i concessió dels guanyadors/es: Per a cada olimpíada es designa un comitè d’avaluació, que és l’encarregat de proposar la concessió dels guanyadors/es després de la realització de les proves corresponents que es concreten en cada una de les convocatòries. La Comissió d’Avaluació fa una proposta de concessió dels guanyadors/es, que es publica en el tauler oficial d’anuncis de la Universitat i en la pàgina web dels centres organitzadors i de la Delegació per a la Incorporació a la Universitat. 
  La vicerrectora d'Ocupació i Programes Formatiusde la Universitat de València, fent ús de les atribucions que li confereix la resolución del 5 de juliol de 2018, del Rectorat de la Universitat de València (DOGV de 9 de juliol de 2018), per la qual s’aprova la delegació de funcions en els vicerectors y vicerectores, la secretaria general, el gerent i altres òrgans d’aquesta universitat, farà la resolución dels premis.
   
 • Drets d'imatge: Les imatges, les fotografies i els vídeos realitzats durant les proves, entrega de premis i altres actes de les Olimpíades s’han de tractar segons les normes de la Universitat de València. Els documents audiovisuals realitzats són propietat de la Universitat de València i podran ser utilitzats per a la difusió dels esdeveniments a través dels mitjans institucionals, xarxes socials, mitjans de comunicació, memòries d’activitat i promoció de convocatòries futures. No obstant això,  l’estudiant o els seus representants legals poden oposar-se a la publicació d’imatges si aquesta publicació poguera afectar la seguretat o integritat de l’estudiant. Aquesta oposició s’haurà de tramitar mitjançant escrit de sol·licitud presentat a través de la Seu Electrònica de la Universitat de València (ENTREU)

La inscripció i la participació en les Olimpíades de la Universitat de València implica l’acceptació d’aquesta convocatòria i de les bases de cadascuna de les fases locals.

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies