Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Universitat de València

Curs 2018-19

Data i lloc de realització: 18 de gener de 2019 en dos sessions, a les 9 i a les 16 hores, en l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria d’Edificació de la Universitat Politècnica de València (Cami de Vera, s/n de València)

Objectius

  • Estimular l’estudi de les matemàtiques entre els joves
  • Premiar l’esforç i l’excel·lència acadèmica
  • Divulgar les Matemàtiques i servir de punt de trobada entre l’ensenyança secundària i la Universitat

Participants

Podran participar en l’Olimpíada Matemàtica tots els alumnes del sistema educatiu espanyol que estiguen matriculats durant el curs 2018-2019 en Batxillerat. Amb caràcter excepcional, i si són avalats per escrit pel seu Professor, també podran prendre part alumnes del 2n Cicle d’E.S.O. d’excel·lents capacitats. La participació és individual.

Ajudes a l'estudi per als estudiants guanyadors/es

Els o les estudiants que resulten guanyadors/es de l’Olimpíada rebran una ajuda per a l’estudi per valor de 1000 €. Aquesta ajuda es farà efectiva únicament en el cas que l’estudiant/a guanyador/a s’haja matriculat en el primer curs, en una titulació de grau  en un centre propi de la Universitat de València.

Les ajudes a l’estudi obtingudes són personals i intransferibles i es poden fer efectives en els dos cursos següents a l’obtenció. Si l’estudiant/a ha estat guanyador/a de les fases locals d’una o més olimpíades, successivament o simultàniament, pot fer efectiva una única ajuda a l’estudi per a una única titulació de la Universitat de València.

Cada institució col·laboradora atorgarà el premi que determine.

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies