Logo de la Universitat de València Logo Delegació per a la Incorporació a la Universitat Logo del portal

Objectius

L'objectiu d'aquesta Olimpíada ha estat doble: d'una banda, estimular i fomentar l'estudi de la llengua i la nostra literatura entre l'alumnat de batxillerat, premiant l'esforç i buscant l'excel·lència acadèmica; i de l'altra, crear lectores i lectors de la literatura catalana i valenciana i potenciar la creació literària de l'alumnat.

Participants

L’alumnat de 1r i 2n de batxillerat de la Comunitat Valenciana. La participació es realitzarà en equips de dues persones. Els equips podran barrejar estudiants de diferent curs. Hi podrà participar un màxim de 4 equips per professor/a, amb un màxim de 12 equips per centre educatiu.

Data i lloc de realització

La prova tindrà lloc el dissabte 24 d’abril de 2021, de 9.30 a 13.30 hores, a la 2a planta de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València, aules 202, 203 i 204.

INSTRUCCIONS DE PROTECCIÓ I PREVENCIÓ CONTRA LA TRANSMISSIÓ I EL CONTAGI DEL SARS-COV-2 PER A LES OLIMPÍADES DE VALENCIÀ, EN LA FACULTAT DE FILOLOGIA DE LA UV [PDF]

La prova de la Fase Final tindrà lloc el dissabte 8 de maig de 2021 a les 10 hores al Saló de Graus i la Sala de Juntes de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València. Convocatòria [PDF]