Objectius

  • Estimular l'estudi de les llengües clàssiques i la seua cultura entre els joves.
  • Premiar l'esforç i l'excel•lència acadèmica.
  • Servir de punt de trobada entre l'ensenyament secundari i la Universitat.

Participants

Podran participar en l'Olimpíada de Clàssiques 2018 tots els alumnes de centres d'ensenyament de la Comunitat Valenciana matriculats durant el curs 2017-2018 en les assignatures de Llatí i/o Grec de 2n de batxillerat. La participació és individual.

Continguts

La matèria objecte d'examen inclourà el programa vigent de les assignatures de Llatí i Grec de 1r i 2n de batxillerat.

Premis

La Universitat de València lliurarà un premi de 1.000 € (amb la corresponent retenció d’IRPF) als/ a les sis estudiants/-tes guanyadors/-es de l’Olimpíada que es matriculen en qualsevol dels estudis oficials que s’imparteixen a la Universitat de València.

Els premis obtinguts seran personals i intransferibles i es podran fer efectius en els dos cursos següents a l’obtenció del premi. Si el/la estudiant ha estat guanyador/-a de les fases locals d’una o més Olimpíades, de forma successiva  o simultània, podrà fer ús d’un únic premi i per a una única titulació de la Universitat de València.

Calendari

Realització de la prova: dissabte 24 de març de 2018, a les 11.00 hores. Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, Universitat de València.

Publicació de resultats: 28 de març de 2018.

Acte d'entrega de premis de l'Olimpíada de Clàssiques de València 2018: la data i hora seran indicades oportunament.

 

N.B.: Els pares, mares o tutors dels estudiants inscrits en aquesta activitat donen el seu consentiment perquè es puguen realitzar fotografies o vídeos durant l'exercici de l'activitat de l'olimpíada, i donen la seua autorització expressa perquè les imatges o vídeos puguen ser publicats als efectes de la difusió de l'esdeveniment.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies