Logo de la Universdad de Valencia Logo del portal

  • Universitat de València

Objectius

L’objectiu d’aquesta Olimpíada ha estat doble: d’una banda, estimular i fomentar l’estudi de la llengua i la nostra literatura entre l’alumnat de batxillerat, premiant l’esforç i buscant l’excel·lència acadèmica; i de l’altra, crear lectores i lectors de la literatura catalana i potenciar la creació literària de l’alumnat.

Participants

L’alumnat de 1r i 2n de batxillerat de la Comunitat Valenciana. La participació es realitzarà en equips de dues persones. Els equips podran barrejar estudiants de diferent curs. Hi podrà participar un màxim de 4 equips per professor/a, amb un màxim de 12 equips per centre educatiu.

Data i lloc de realització

Dissabte 6 d'abril de 2019, a les 10 hores a la 4a planta de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València.

Excepcionalment, la convocatòria es pot modificar si les circumstàncies així ho aconsellen. Si es produïra aquesta circumstància, l’alumnat inscrit en serà informat oportunament.

 
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros con fines técnicos, de análisis del tráfico y para facilitar la inserción de contenidos en redes sociales a petición del usuario. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Para más información consulte nuestrapolítica de cookies