Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Universitat de València

Objectius

  • Estimular l'interès pel coneixement de les Ciències Geològiques entre els joves.
  • Premiar l’esforç i l’excel·lència acadèmica.
  • Divulgar la Geologia i servir de punt de trobada entre l’ensenyament secundari i la Universitat.

Participants

Podran participar en l’Olimpíada de Geologia de València (GEOVAL 2019) tots els alumnes de centres d’ensenyament de la província de València, matriculats en batxillerat o 4t curs d'ESO (Atenció: veure apartat AJUDES A L'ESTUDI PER ALS GUANYADORS/ES), durant el curs 2018-2019, que no hagen complit 19 anys abans de l'1 de juliol de 2019. Es podrà presentar un màxim de 10 estudiants per centre.

No podran participar els guanyadors d'edicions anteriors a aquesta fase territorial de l'olimpíada, o aquells que han substituït els guanyadors per a representar a València en la Fase Nacional; aquesta restricció no s'aplicarà si hagueren guanyat en l'edició anterior sent alumne/a de 4t d'ESO (veure apartat AJUDES A L'ESTUDI)

Els tres o quatre primers classificats (depenent del nombre d'inscrits) participaran en la Fase Nacional en Càceres, el 30 de març de 2019, i si guanyen allí, participaran en la Fase Internacional, que tindrà lloc en Daegu (Corea del Sud) en agost-setembre de 2019.

Data i Lloc de realització 

Divendres 25 de Gener de 2019. La presentació es realitzarà a la Sala Charles Darwin a l'Aulari Interfacultatiu del Campus de Burjassot, la prova teòrica es realitzarà al mateix saló i a l'Aula-Seminari de Geologia, i la prova pràctica es farà als laboratoris de l'edifici A de la Facultat de Ciències Biològiques.

Continguts i proves

Hi haurà una prova teòrica (50 preguntes tipus test) relacionada amb els continguts de Geologia de 1r de Batxillerat, i una prova pràctica d’identificació de minerals, roques i fòssils (12 mostres de mà) on s'inclourà tambè una interpretació d'un paisatge geològic o d'un esquema geològic (perfil) simple.
Per a les proves, tant teòrica com pràctica, hi haurà versions en Castellà i Valencià dels qüestionaris

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies