UVCulturaExtensió UniversitàriaUniversitat de València Logo del portal

.

Amparo Pérez Carbonell, nova directora del Servei d’Extensió Universitària

  • 13 de febrer de 2015
Amparo Pérez a la porta del Servei

Des del dia 2 de febrer ha estat nomenada nova directora del Servei d’Extensió Universitària Amparo Pérez Carbonell, pedagoga i professora des de l’any 1988 a la UV, i des del 2000 és PDI titular del departament de Mètodes d’Investigació i Diagnòstic Educatiu (MIDE).

Amb aquest nomenament queda completat l’equip de Ramón López en el vicerectorat de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa, després d’uns mesos de provisionalitat a causa de la malaltia de l’anterior directora. L’empremta de Cristina Civera es manté viva en el record, i en totes les iniciatives que al llarg de més d’una dècada ha endegat tant en Extensió Universitària com en el programa de formació  per a majors La Nau Gran.

Els primers dies d’Amparo Pérez en Extensió Universitària, a més d’agrair al personal d’administració i serveis del Servei d’Extensió l’excel·lent treball realitzat durant aquests mesos tan complicats, els ha dedicats a reunions a diferents nivells, institucionals, i amb representants de l’alumnat de La Nau Gran. Com a primer objectiu vol finalitzar activitats promogudes per Cristina Civera, com ara la celebració del sopar commemoratiu dels 15 anys de la Nau Gran, el divendres 27 de febrer. També s’ha centrat en la planificació d’altres activitats formatives i culturals, com la fixació del calendari per al segon quadrimestre, amb la preinscripció i matrícula per al curs 15-16, que portarà novetats i ampliació de l’oferta, i la 5ena Trobada intergeneracional. I més a prop en la primavera, apareixerà la publicació del llibre col·lectiu que rememora els tres lustres de funcionament de La Nau Gran.