Universitat de València Logo del portal

 

Publicació del número 2 d'ARXIU. Revista de l’Arxiu Valencià del Disseny

  • Arxiu Valencià del Disseny
  • 22 de desembre de 2023
Image de la noticia

La revista compta amb les contribucions de molt diverses persones investigadores, com ara Julio Vives, Marie Brennan o la professora de l'Escola Superior de Disseny de València Mónica Cantó.

 

Publicació del número 2 d'ARXIU. Revista de l’Arxiu Valencià del Disseny

"Aquest mes de desembre de 2023 hem publicat en el sistema Open Journal Systems (OJS) i en una xicoteta tirada en paper (300 exemplars) el nou número d'ARXIU. Revista de l’Arxiu Valencià del Disseny, publicada per la Universitat de València.
Aquest número s'ha nodrit fonamentalment del Congrés Internacional “Design in the frame of circular economy. Creation, valorization & reception”, que va tenir lloc en la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València el novembre de 2022.
La revista compta amb les contribucions de molt diverses persones investigadores, com ara Julio Vives, Marie Brennan o la professora de l'Escola Superior de Disseny de València Mónica Cantó. En l'apartat no avaluable de la publicació podem trobar les aportacions de Grup MIDI o del col·lectiu Embasta. S'inclou així mateix la ja habitual secció de ressenyes d'exposicions i llibres.
Finalment, el disseny gràfic de la coberta i els separadors han sigut a càrrec, en aquesta ocasió, del dissenyador gràfic (i donant de l'Arxiu Valencià del Disseny) Juan Nava."

C. Rafael Martínez-Martínez
Secretario de redacció d'ARXIU. Revista de l’Arxiu Valencià del Disseny