• .
 • .
paleontologiaweb

Congrés internacional de paleontologia online des de la Universitat de València

14/12/18

Estudiantat i professorat de la Universitat ha organitzat l'1st Palaeontological Virtual Congress (1st PVC), el primer congrés científic de paleontologia realitzat enterament de forma virtual. Durant els 15 dies de durada del congrés les persones participants tenen l'oportunitat de compartir les seues investigacions i d'estar en contacte amb investigadores i investigadors en paleontologia de tot el món. La trobada acaba aquest dissabte 15 de desembre

[Llegir més]

  Treballs de camp amb especialistes en Geologia

  Nota de premsa dels degans de Geologia

  07/02/18

  Responsables dels estudis de geologia alerten de les carències de la cultura d’aquesta disciplina en la societat

  [Llegir més]

   aula

   Lectura de tesi

   14/09/17

   el 18 de setembre a les 12h. en el Saló de Graus de la Facultat de Matemàtiques, tindrà lloc la defensa de la Tesi doctoral titulada: "Els mamífers del Miocè Inferior de la Conca de Ribesalbes-l'Alcora (Castelló, Espanya)" a càrrec de D. Vicente Daniel Crespo Roures i dirigida pels Drs. Plini Montoya Belló i Francisco Javier Ruiz Sánchez.

    poster conferència

    Conferència de Eva Barreno a la Universidad de Vigo

    05/05/17

    La profesora Eva Barreno impartirà a la Universidad de Vigo una conferència amb el títol: "Simbiogènesis com a procés evolutiu en líquens: coexistència i interaccions entre fongs, microalgues i bacteris"

    investigació

    Ajudes per a la iniciació a la investigació 2016-17

    14/02/17

    La Universitat de València, mitjançant el SeDI, convoca 40 ajudes per a la iniciació a la investigació. Aquestes ajudes estan adreçades a estudiants i estudiantes d'últim curs de grau i de primer curs de màster oficial, de manera que els permeta iniciar-se en tasques d’investigació vinculades amb els estudis que cursen i facilitar la seua futura orientació professional o investigadora.El termini de presentació romandrà obert fins al 6/03/2017. Llegiu les bases íntegres de la convocatòria per conèixer els requisits.

     
     
    Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies