• .
 • .
Treballs de camp amb especialistes en Geologia

Nota de premsa dels degans de Geologia

07/02/18

Responsables dels estudis de geologia alerten de les carències de la cultura d’aquesta disciplina en la societat

[Llegir més]

  aula

  Lectura de tesi

  14/09/17

  el 18 de setembre a les 12h. en el Saló de Graus de la Facultat de Matemàtiques, tindrà lloc la defensa de la Tesi doctoral titulada: "Els mamífers del Miocè Inferior de la Conca de Ribesalbes-l'Alcora (Castelló, Espanya)" a càrrec de D. Vicente Daniel Crespo Roures i dirigida pels Drs. Plini Montoya Belló i Francisco Javier Ruiz Sánchez.

   poster conferència

   Conferència de Eva Barreno a la Universidad de Vigo

   05/05/17

   La profesora Eva Barreno impartirà a la Universidad de Vigo una conferència amb el títol: "Simbiogènesis com a procés evolutiu en líquens: coexistència i interaccions entre fongs, microalgues i bacteris"

   investigació

   Ajudes per a la iniciació a la investigació 2016-17

   14/02/17

   La Universitat de València, mitjançant el SeDI, convoca 40 ajudes per a la iniciació a la investigació. Aquestes ajudes estan adreçades a estudiants i estudiantes d'últim curs de grau i de primer curs de màster oficial, de manera que els permeta iniciar-se en tasques d’investigació vinculades amb els estudis que cursen i facilitar la seua futura orientació professional o investigadora.El termini de presentació romandrà obert fins al 6/03/2017. Llegiu les bases íntegres de la convocatòria per conèixer els requisits.

   Cartell del congrés

   Congrés internacional sobre Conodonts a València

   13/02/17

   El Congrés segueix la decisió que la Pander Society va prendre a Mendoza al juliol de 2013 per a organitzar el següent Congrés ICOS a Europa. Posteriorment, la Subcomissió Internacional sobre Estratigrafia del Devónico (SDS) i la Subcomissió Internacional sobre Estratigrafia del Silúrico (ISSS) van decidir celebrar el Congrés anual en 2017 a Espanya. Per tant, el congrés estarà obert a tots els temes sobre conodontos i sobre Devónico i Silúrico. A més, servirà com a escenari per als Congressos de la Pander Society, el SDS, i el ISSS.

    
    
   Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies