Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Bàsquet l'Alqueria del Basket Logo del portal

Primera jornada formativa de la Càtedra de Bàsquet

  • 16 de desembre de 2019
Image de la noticia

La primera Càtedra específica de bàsquet a nivell nacional, comença a donar els seus primers passos. La Càtedra de Baloncesto L’Alqueria del Basket va celebrar el passat 14 de desembre de 2019 junt amb la Universitat de València la seua primera jornada formativa en la Casa del Bàsquet Europeu de Formació.

Esta primera jornada estava orientada a la formació en fisioteràpia, tractant l'abordatge fisioteràpic en les lesions de genoll. La jornada va començar amb la presentació inicial de Pedro Cotolí, líder del Departament d'innovació i formació L’Alqueria LAB, i José Casaña, director del Departament de Fisioteràpia d'ICOFCV (Il·lustre Col·legi de Fisioterapeutes de la Comunitat Valenciana).

Després de la presentació inicial, Rubén Pons, fisioterapeuta del Liverpool, parlà sobre la recuperació funcional del genoll. Després d'esta xarrada, es va fer una breu parada abans d'escoltar a Cristina Sánchez, fisioterapeuta especialista en Ecografia, qui va explicar com es realitza la valoració ecogràfica del genoll. Finalment, Pablo Martínez, fisioterapeuta de Valencia Basket, tractà l'abordatge d'estructures del genoll per mitjà d'electrólisis. El dia es tancà amb una taula redona.