Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Bàsquet l'Alqueria del Basket Logo del portal

Josep Maria Izquierdo protagonitzarà la quarta jornada de formació de la Càtedra

  • 12 de gener de 2021
Image de la noticia

L'any 2020 ha arribat a la seua fi i L’Alqueria del Basket s'ha posat a la feina per a obrir de la millor manera possible les jornades de formació d'entrenadors de la Càtedra de Bàsquet en 2021 amb un convidat de luxe. Josep Maria Izquierdo protagonitzarà la primera jornada de l'Any Nou i la quarta d'aquesta temporada el dijous 14 de gener a les 20:00h.

Natural de Badalona, Josep María Izquierdo es va criar en les categories inferiors del Sant Josep de Badalona. El seu primer contacte amb l'elit va arribar quan es va incorporar com a entrenador ajudant al Joventut en 1988, on va romandre en labors de segon i primer entrenador fins a 2001. En aquesta etapa, va viure els anys més llorejats de la història de la Penya, conquistant entre altres grans títols, la Copa d'Europa de 1994, sent ajudant d'un Zeljko Obradovic amb el qual va tornar a treballar anys més tard.
Després de Badalona, va passar diverses temporades com a entrenador principal a Melilla, intercalant una etapa com a ajudant en el Real Madrid de Javier Imbroda. Posteriorment va entrenar a Breogán, L'Hospitalet i Fundació Adepal Acázar i El Prat en LEB Oro i LEB Plata. En 2013 es va unir de nou a Zeljko Obradovic en el Fenerbahce amb el qual va aconseguir de nou alçar el trofeu com a millor equip d'Europa guanyant la Turkish Airlines EuroLeague en 2017, amb Nikola Kalinic com a màxim anotador en la final. 7 anys de projecte a Istanbul que van finalitzar el passat estiu de 2020.
El tema de la seua ponència és "Construcció de la defensa al pal baix". La inscripció i s'oberta i es pot realitzar en aquest enllaç per un preu de 12€ . Recordem que les jornades de formació d'entrenadors de la Càtedra de Bàsquet de L’Alqueria del Basket, organitzades al costat de la Universitat de València i el suport de Bankia, poden seguir-se de manera online.
A més, la participació en la xarrada, compta enguany com a novetat amb la certificació de la Universitat de València. D'altra banda, es continua comptant amb el suport de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana i l'activitat serà vàlida per a computar les seues hores com a pràctiques dels cursos d'entrenador de la FBCV.

Bankia, clau en la formació dels entrenadors
Des de fa ja diversos anys, la labor de Bankia en el foment de la formació d'entrenadors a Valencia Basket està sent decisiva, aportant fons per a la contínua formació dels nostres entrenadors a través de diferents iniciatives. Les jornades de formació obertes tornaran a comptar enguany amb el suport de l'entitat, que farà possible una vegada més que els millors ponents compartisquen experiència amb tots els inscrits.

WhatsApp Formació d'entrenadors
Els entrenadors interessats a rebre informació sobre les pròximes jornades de formació, poden enviar un WhatsApp sol·licitant-ho de forma totalment gratuïta al 683 16 83 11.