Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Bàsquet l'Alqueria del Basket Logo del portal

València Basket crea “Coach Experience” com a nou valor per a les jornades de formació

  • 21 de setembre de 2021

L’Alqueria del Basket manté la seua aposta per oferir una formació a entrenadors i entrenadores de màxim nivell oberta a tots.

L'any passat es va fer un salt de nivell gràcies a l'acreditació universitària de les jornades per mitjà de la Càtedra de Bàsquet L’Alqueria del Basket amb la Universitat de València, i enguany existirà a més un valor afegit que oferirà als tècnics l'experiència més completa possible com a entrenador: València Basket Coach Experience.

A l'opció habitual d'assistir als clínics, o presenciar-los de manera en línia a un preu de 12 euros amb els millors ponents possibles, s'afig la possibilitat de millorar encara més la formació rebuda. Aquells que ho desitgen, podran optar per la Coach Experience, tenint accés d'aquesta manera a un entrenament complet desenvolupat en el Club abans del clínic, amb col·loqui al final del mateix amb l'entrenador que el dirigeix, tenint perquè l'opció de preguntar-li pel treball desenvolupat. Aquells que desitgen viure aquesta experiència podran fer-ho per només 6 euros més, és a dir, 18 euros la jornada completa.

A més, enguany com una altra de les principals novetats, totes les persones inscrites a qualsevol de les dues opcions rebran material digital relacionat amb la temàtica tractada en el clínic. I com és habitual, les hores continuaran sent vàlides per als cursos d'entrenadors de FEB i FBCV, sent 4 les hores computables per jornada per a aquells que opten per la Coach Experience. Un nou salt de nivell per a oferir la formació més completa.

Inici amb Ferrán Pizcueta el 21 d'octubre

No caldrà esperar molt per a viure la primera jornada de formació de la temporada. Dijous que ve 21 d'octubre s'iniciaran els clínics amb un ponent de molt de nivell, Ferran Pizcueta. L'actual tècnic de la pedrera taronja compartirà la seua experiència sobre el "Desenvolupament de les habilitats motrius genèriques i específiques amb intencionalitat tàctica previ al pensament tàctic i creatiu en el bàsquet". Una xarrada que aprofundirà en la importància del desenvolupament motor previ a l'especialització primerenca en els esports col·lectius, que tindrà lloc en la pista central de L’Alqueria a les 20:30h.

Sobre Ferran Pizcueta

Amb experiència en Lliga EBA i Nacional com a entrenador i director tècnic en diferents clubs valencians, l'actual tècnic de pedrera de València Basket ha sigut també Director de les Acadèmies de Marina Ferragut, Víctor Claver i FP Unlimited Basketball. Entrenador en categories de formació FBCV i FEB, va ser responsable i professor de l'Àrea de Formació i Tàctica dels cursos d'entrenador de la Federació Valenciana i també va col·laborar en el scouting de la pedrera del FC Barcelona així com en el treball específic de jugadors i jugadores de diverses lligues professionals.

Coach Experience amb Héctor Rosa

Les persones inscrites que trien aquesta opció, estrenaran la Coach Experience amb un tècnic de la reconeguda experiència d'Héctor Rosa, actualment entrenador de la pedrera femenina en categoria júnior, el treball de la qual podran seguir en una sessió d'entrenament completa, al final de la qual podran dialogar amb ell i comentar tots els detalls que consideren. La Coach Experience començarà a les 19:15h en la pista central. La inscripció per al clínic i per a l'opció clínic + Coach Experience ja està oberta, i es pot dur a terme en el següent enllaç: https://esdeveniments.uv.es/go/jornadascatedrabaloncestooctubre21

Servei d'informació gratuït

El Whatsapp de Formació d'Entrenadors, tornarà a facilitar la comunicació i la inscripció a cadascuna de les jornades. Els més de 600 entrenadors inscrits reben a través d'aquesta aplicació tota la informació sobre les noves activitats de formació, així com el link directe per a completar la seua inscripció a cadascuna de les jornades. Si encara no t'has inscrit, fer-ho és molt fàcil:

  1. Memoritza el telèfon 683 16 83 11 amb el nom de “Whatsapp de Formació d'Entrenadors” o qualsevol altre nom que desitges.
  2. Escriu per a sol·licitar el servei.
  3. Accepta les bases legals.

CaixaBank, clau en la formació dels entrenadors

Des de fa ja diversos anys, la labor de CaixaBank en el foment de la formació d'entrenadors i entrenadores a València Basket està sent decisiva, aportant fons per a la contínua formació dels nostres entrenadors a través de diferents iniciatives. Les jornades de formació obertes tornaran a comptar enguany amb el suport de l'entitat, que farà possible una vegada més que els millors ponents compartisquen experiència amb totes les persones inscrites.

càtedra alqueria del basket uv