MENÚ

Actualitat

alt=
Tens un projecte? Te'l financem
30/05/23

I Convocatòria d'ajudes per a projectes innovadors que impulsen models de vida i consum més sostenibles als campus de la Universitat de València.

alt=
Participa en les jornades L'hort com a espai de resistència urbana!
22/05/23

Des de la Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible volem convidar-te a participar i compartir les teues experiències i sabers sobre horts urbans en les jornades "L'hort com a espai de resistència urbana" que se celebraran del 29 de juny al 2 de juliol en diferents espais de la ciutat de...

alt=
Àgora de Las Naves en la UV
27/04/23

De cara a amplificar la difusió de la transferència i la innovació que realitza la nostra universitat en matèria de sostenibilitat, des de l'equip d'UV Sostenibilitat s'està realitzant una iniciativa per a avançar cap a la neutralitat climàtica.

alt=
Nou Mercat Sostenible i de Proximitat en la ETSE UV
27/04/23

Dijous que ve 27 d'abril s'inaugura el Mercat Sostenible i de Proximitat de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria. El Mercat se celebrarà tots els dijous de 10.00 a 14.00 hores, al costat de la cafeteria de la ETSE.

alt=
Tornen els Mercats de la UV
27/04/23

El Mercat Agroecològic de la UV compta amb productes locals amb un enfocament social i solidari. Els projectes que participen en el Mercat tenen el segell ecològic tradicional del Comité d'Agricultura Ecològica i/o el segell de Sistema Participatiu de Garantia (SPG).

 

Segueix-nos

Entitats

UV Universitat de València
Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica

Troba'ns

Manteniu premuda la tecla Ctrl mentre us desplaceu per apropar o allunyar el mapa