Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible Logo del portal

Torna la festa del Comerç Just als carrers de la Comunitat!

  • 6 de maig de 2022

Després de dos anys d'aturada, tornem a eixir als carrers a celebrar que un món és millor i a donar suport al Comerç Just com millor sabem fer… de festa!

 

CartellEl dissabte 14 de maig celebrem en tot el planeta, com cada any el segon dissabte del mes de maig, el Dia Mundial del Comerç Just. Enguany demanem a tothom, i especialment a la gent jove, un canvi en els seus hàbits de consum per a avançar cap a un sistema més just i sostenible, que respecte els drets humans de les persones que produeixen el que consumim i protegisca la naturalesa.

Ho fem amb la campanya «Jo consumisc, jo sume». Suma't tu també a aquest gran moviment per a revolucionar el món! Que com? doncs venint a les celebracions que organitzem a València, Castelló i Alacant, coneixent-nos i coneixent a les entitats que treballen pel comerç just des de prop de les nostres cases.

Festes del Comerç just Maig 2022 - Comunitat Valenciana

  • València, diumenge 29 de maig

Tanquem les celebracions del Dia Mundial del Comerç Just amb una gran festa l'últim diumenge de maig, en la Plaça de l'Ajuntament de València. Durant tota la jornada tindrem mercat de venda de productes de comerç just i activitats infantils

A més hi haurà tallers infantils i juvenils de grafitis i batukada, i les actuacions de la Colla en Ruta amb Dani Miquel i Els Feretes a les 17:30h i cultura urbana: balls urbans, donem de breakdance, exhibició de freestyle amb Mc Erika2Santos i concert de MC Tanaka a partir de les 18:30h. Reserva la data!

  • Castelló, dissabte 21 de maig

Us esperem a Castelló de la Plana per a celebrar el Dia de la Cooperació Internacional i el Comerç Just entre les 10.30 i les 14h. Comptarem amb llocs de venda d'alimentació, artesania i altres productes de comerç just i activitats i tallers infantils i juvenils (gimcana, taller de Parkour, taller de rap en valencià, amb la col·laboració de Esplais, Let’s Grow i Malparlat).
També tindrem les actuacions de les Filles de la Cúmbia i Marparlat. Uneix-te a la festa!

  • Alacant, diumenge 15 de maig

Ens veiem de 11h a 15h en la celebració als carrers d'Alacant pel Dia Mundial del Comerç Just, en l'Avinguda de l'Estació, amb llocs de venda d'alimentació, artesania i altres productes de comerç just, animació i tallers infantils.

També comptarem amb les actuacions de la Big band L’Harmonia, Batukada Danae i les raperes Yaike i MC Tanaka. Veuen a celebrar que un altre món i una altra manera de consumir és possible. T'esperem!

Font (Web de la Coordinadora Valenciana-ONGD)
 

Cartel cartell cartell