Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible Logo del portal

El projecte Erasmus+ “AnimaODS”, trobades entre animació i els Objectius de Desenvolupament Sostenible, ja està ací

  • 12 de maig de 2022
Imatge de joves

Després d'algun any de retard degut a la pandèmia, per fi podem reunir-nos per a treballar durant una setmana aprenent sobre animació digital per a treballar iniciatives relacionades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Des de la Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible estem molt contentes de poder posar el nostre granet d'arena en aquest projecte, un seminari que començarà el dia 30 de maig i s'allargarà fins al 4 de juny. Seguint el nostre objectiu de formació i difusió dels ODS, compartirem el matí del dia 30 amb aquest grup internacional explicant d'on venen els ODS, quins són i parlant d'exemples de com integrar-los en el dia a dia.

El projecte AnimaODS està subvencionat pel programa Erasmus+ 2020-3-ES02-KA105-016605 i organitzat per Europimpulse Network i la Associació per la Coeducació.

AnimaODS, la trobada entre l'animació i els Objectius de Desenvolupament Sostenible, és un seminari d'una setmana en el qual es formarà i ensenyarà als participants a utilitzar tècniques d'animació per a involucrar als joves en iniciatives relacionades amb els ODS. Ens centrarem principalment en la formació i a generar activitats d'intercanvi amb dinàmiques de grup per a organitzar i/o compartir eixes memòries en les seues respectives entitats.

Com a pauta principal d'aquest seminari, els participants també treballaran en l'adaptació de la metodologia "Animation Sens Frontiers" en el context educatiu. Durant aquesta activitat, els participants exploraran i compartiran idees sobre com aplicar les metodologies apreses per a recollir i compartir històries sobre els ODS.

Més informació
 

Cartell del projecte