Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible Logo del portal

Expert Universitari en Educació per a la Ciutadania Democràtica i els Drets Humans

  • 6 de novembre de 2020
Expert Universitari en Educació per a la Ciutadania Democràtica i els Drets Humans

Fins al 15 de novembre està obert el termini d'inscripció per a aquest curs online que tindrà lloc entre novembre de 2020 i març de 2021 organitzat entre la Universitat de València i la Fundació CIVES.

Objetius profesionals

La formació aportada per aquest curs s'orienta al desenvolupament professional en àrees tals com: el disseny i gestió de programes d'intervenció socioeducativa i sociocultural en l'àmbit del menor i de la joventut, educadors en exercici, materials curriculars, innovacions socials i iniciatives formatives.

També va destinat al desenvolupament professional en institucions (institucions educatives, organitzacions i xarxes socials-entre unes altres la Xarxa d'Escoles Ciutadanes--, famílies i comunitats, assessors de formació, etc.

Per a les modalitats d'educació formal, no formal i permanent, en els diferents nivells educatius, orientades totes elles a la formació i qualificació per a l'educació en valors, en drets humans i en ciutadania, mediació intercultural, educació per a la pau, educació per al desenvolupament, etc.