Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible Logo del portal

Inscripcions obertes per al curs “Gènere i refugi en el marc dels ODS”

  • 15 de febrer de 2022
Xiquetes refugiades

Ja pots inscriure't en el curs d'extensió universitària que tindrà lloc entre el 21 i el 24 de febrer en la Facultat de Dret de la UV.

L'activitat formativa proposada s'emmarca dins d'un projecte, dut a terme en col·laboració amb l'Observatori del Refugiat, dirigit a sensibilitzar i reforçar el compromís de la comunitat universitària per a la defensa dels drets humans de les persones refugiades.

El curs està estructurat de tal manera que les persones participants adquirisquen tant coneixements generals sobre la protecció internacional i l'Agenda 2030 com a coneixements més específics sobre les circumstàncies concretes de persecució que porten a la fugida del país d'origen i de la situació al país d'acolliment en termes de protecció i integració.

Tot això des d'un enfocament basat en els drets humans i des de la perspectiva de gènere. Així doncs, les persones destinatàries del curs podran ampliar el seu bagatge formatiu, desenvolupar el seu pensament crític i les seues destreses comunicatives en un entorn de reflexió i debat.

Aquest curs té un preu de 25,73€ i pots inscriure't en UVCultura: Cursos d'Extensió Universitària.