Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible Logo del portal

L'estudiantat de 4t curs del Grau en Treball social visita el projecte Agrodinamo

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 3 d’octubre de 2023
Persones caminant per l'horta

Aquesta activitat forma part de les participacions i activitats finançades per la Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible de la Universitat de València.

El divendres 29 de setembre, l'alumnat de 4t del Grau en Treball Social UV, gràcies al cofinançament de la Càtedra de Cooperació i Desenvolupament sostenible, va participar en una activitat formativa complementària en l'horta de godella. Concretament, es va realitzar una visita al projecte Agrodinamo de l'Associació La Dinamo Acció Social 

Aquesta iniciativa, en funcionament des de 2018, té com a objectiu l'acompanyament educatiu en processos d'emancipació de persones joves combinant l'agricultura ecològica i la inclusió sociolaboral. Agrodinamo es vertebra en diferents programes: formatius, pràctics sobre agroecologia, comerç de proximitat, assistència social i suport bio-psicosocial i, finalment, també programes d'oci i entreteniment.

Treball Social és un dels graus que es poden estudiar en la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València , juntament amb:

L'alumnat de quart curs del grau està realitzant les pràctiques externes, el treball de fi de grau i assistint a diferents classes de diferent naturalesa que definiran el seu perfil, com a "Treball Social i Cooperació Internacional al Desenvolupament", "Hàbitat, Territori i Medi ambient", "Treball Social amb Famílies i Altres Xarxes Socials", etc.

Per part seua, la Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible pretén ser un instrument de transformació des de l'àmbit universitari, a través de la promoció integrada d'activitats d'investigació, formació, informació i documentació en el camp del desenvolupament sostenible dirigides a promoure canvis estructurals des de la lògica de l'Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible i en particular de les metes dels Objectius de Desenvolupament Sostenible directament vinculats a l'eix de Persones.

Galeria d'imatges