Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible Logo del portal

La Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible de la UV participa en la trobada del projecte “Hope & Act”

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 2 de novembre de 2022
Membres Hope & Act

Els socis europeus del projecte “Hope & Act” s'han reunit a València per a continuar treballant junts per a dotar l’estudiantat de les eines que necessiten per a canviar el món.

L'equip de la Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible de la Universitat de València —com a sòcia del projecte Eramus+ Hope&Act: Towards a Pedagogy of Hope, Resilience and Action—, va assistir a aquesta trobada de treball, que es va celebrar el passat mes d'octubre en les instal·lacions del Centre de Formació Professional CIPFP Misericòrdia, de València.

Durant aquestes segones jornades presencials, els representants dels països membres del projecte van treballar conjuntament en la revisió i avaluació de tots els materials resultants del desenvolupament dels diferents projectes socials en els centres educatius dels països membres. Al llarg de la setmana va tindre lloc el “Social Policy Training” a càrrec dels socis turcs, PI Youth Association, i es van desenvolupar els diversos grups focals de cada equip.
L'equip de la Universitat de València va intervindre en la fase d'avaluació i coordinació de la posada a punt dels materials docents. Aquests recursos didàctics persegueixen l'objectiu comú de servir de guia i inspiració en el desenvolupament de futurs projectes socials en centres educatius.

Aquesta trobada pretenia continuar avançant en el projecte “Hope & Act”, un programa que persegueix fomentar el pensament crític entre l'alumnat i familiaritzar-los amb conceptes com a resiliència i esperança, i animar-los a convertir-se en ciutadans globals i membres actius de la comunitat. Per a aconseguir aquesta fi, el projecte “Hope & Act” posa especial atenció en els materials docents i en la formació del professorat, amb l'objectiu de dotar als i les educadores de les eines necessàries per a ajudar el seu alumnat a comprendre la importància dels ODS i fomentar l'ús de pedagogies de ciutadania global activa.
 

 

Imatges: