Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible Logo del portal

La Facultat de Magisteri col·labora en el ‘I Seminario Internacional de Educadores y Educadoras’ a Hondures

  • 2 de maig de 2022
Imatge de recurs d'una conferència

El proper juliol se celebrarà aquest seminari a la Mancomunidad Trinacional de Fronteriza Río Lempa amb el suport de la Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible de la UV.

El proper juliol se celebrarà a Hondures, a la Mancomunidad Trinacional de Fronteriza Río Lempa, el primer Seminario Internacional de Educadores y Educadoras. El seminari està organitzat per les universitats Universidad Pedagógica Nacional Francisco Morazán de Honduras, Universidad de El Salvador y Universidad San Carlos de Guatemala i comptarà amb el suport de la Facultat de Magisteri i de la Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible de la Universitat de València. L’organització ha sigut possible gràcies a l’ajuda concedida pel Vicerectorat d’Internacionalització i Cooperació.

Es preveu que al seminari hi participen més de 60 docents d’aquesta zona rural amb multitud d’escoles unitàries disseminades. D’aquesta manera els i les docents podran gaudir d’un espai d’encontre on compartir experiències que ajuden a millorar la qualitat de l’educació en un entorn complex. D’altra banda, el seminari servirà de punt de trobada per a la concreció d’un diploma de postgrau que complemente la formació del professorat de la zona.