Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Economia del bé comú Logo del portal

La Càtedra EBC participa al Taller “SocializaRSE. La exigencia de transparencia e información no financiera de las empresas” organitzat per Cámara València.

  • 15 de setembre de 2021
Image de la noticia

Vanessa Camps, Professora Titular de la Universitat de València i Coordinadora de Projectes de la Càtedra EBC, impartirà la conferència "Economia del bé comú, una oportunitat per a la sostenibilitat", el dijous 23 de setembre.

El taller, que tindrà lloc el proper 23 de setembre de 09: 00h a 13: 00h, i dirigit a empreses que volen millorar la seua gestió i posicionament en matèria de responsabilitat social i sostenibilitat, té com a objectiu exposar com l'Economia del bé comú està estretament relacionada amb l'RSE i la sostenibilitat. Dins d'aquest nou paradigma, la transparència i comunicació a la societat és fonamental.

El 2014 la Comissió Europea elaborava la Directiva 2014/95 en relació amb la divulgació d'informació no financera i informació sobre diversitat per part de determinades empreses.

L'objectiu d'aquesta Directiva era identificar riscos per a millorar la sostenibilitat i augmentar la confiança dels inversors, els consumidors i la societat en general a través de la divulgació per part de l'empresa dels seus principals impactes socials i ambientals.

D'aquesta manera, la divulgació d'informació no financera o relacionada amb la responsabilitat social corporativa contribueix a mesurar, supervisar i gestionar el rendiment de les empreses i el seu impacte en la societat.

Aquesta directiva es va traslladar al marc regulador espanyol a través de la Llei 11/2018, coneguda com a Llei d'informació no financera.

A partir de l’esperit del marc regulador actual, al taller es duran a terme exercicis pràctics que ajuden a les empreses a abordar aquestes noves exigències del context de l'empresa en l'actualitat.

Descarregar programa

Inscripció