Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Nova Transició Verda Logo del portal

La Càtedra de Nova Transició Verda, al programa forTUR del VI Fórum de Turisme

  • 23 de novembre de 2021

Aurora Pedro, directora de la Càtedra Interuniversitària de Nova Transició Verda a la Universitat de València, participa en el programa forTUR del VI Fórum de Turisme.

La participació de la directora de la Càtedra participa moderant una taula redona. Concretament, es tracta de Transició Verda en Turisme: els reptes de la descarbonització, que va tindre lloc dilluns 27 de setembre de les 12:30h a 14:00h.

En la taula redona participaren Jaume Mata, de Visit Valencia, el Cap Àrea de Sostenibilitat Turística, Juan Luis Pozo de Global Omnium i Director Àrea de Sostenibilitat Corporativa – CISO i finalment Arturo Crosby, Director de Forum Natura.

Aquest Fòrum se celebra amb motiu del Dia Mundial del Turisme, fixat per les Nacions Unides el 27 de setembre. L’objectiu és consolidar a la Universitat de València la seua Facultat d’Economia i estudis de grau, postgrau i doctorat en Turisme com referents acadèmics en el sector. També es busca familiaritzar als estudiants amb les empreses i institucions més rellevants del sector turístic, i fer que descobrisquen les àrees més recents de reflexió i investigació.