Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Nova Transició Verda Logo del portal

La Càtedra de Nova Transició verda de la Universitat de València col·labora en el ‘II Congrés d'Empreses Responsables i Sostenibles’

  • 24 de maig de 2023
Cartell del congrés

El Biohub de La Marina de València acollirà aquest congrés els dies 1 i 2 de juny, que abordarà com els sectors estratègics de la Comunitat Valenciana han de fer-li front al repte de la sostenibilitat.

L'equip de la Càtedra de Nova Transició Verda a la Universitat de València serà entitat col·laboradora de l'II Congrés d'Empreses Responsables i Sostenibles. Un esdeveniment en el qual els principals sectors que impulsen l'economia valenciana (automòbil, calçat, turisme, salut i benestar, industrial i alimentació) es donaran cita per a debatre i compartir les pràctiques sostenibles en les seues estructures organitzatives.

En el programa es contemplen múltiples ponències, píndoles informatives, taules redones així com espais de networking i de descans. Es tractaran temes com a alternatives sostenibles davant la crisi climàtica i l'impacte mediambiental, l'eficiència energètica, l'impacte del turisme sostenible o com aconseguir una gestió de persones i grups d'interés responsable en el sector del calçat.