Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Nova Transició Verda Logo del portal

Obert el termini per a presentar la sol·licitud als premis TFG i TFM sobre transició verda en turisme

  • 15 de juny de 2022
Premios TFG y TFM

Els premis de la Càtedra Nova Transició Verda estan dotats amb 500 €, 300 € i 200 €. La temàtica dels treballs ha de girar entorn del lema 'Cap a un turisme més sostenible'.

Ja s'ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) l'extracte de la convocatòria de la segona edició dels premis als millors treballs fi de grau i de fi de màster sobre transició verda en turisme «Cap a un turisme més sostenible», de la Càtedra Nova Transició Verda. El termini per a presentar les sol·licituds estarà obert fins al 30 de setembre de 2022.

L'objecte d'aquest concurs és premiar als millors treballs de final de grau i de final de màster que hagen elaborat el seu treball en una de les temàtiques següents: turisme sostenible, transició verda, descarbonització en turisme, economia circular, finançament verd en turisme o qualsevol altra temàtica que estiga relacionada amb el canvi cap a un turisme més sostenible.

Hi ha dues categories, una per als alumnes de grau i una altra per als de màster. Pot participar tot l’estudiantat de les universitats públiques de la Comunitat Valenciana que haja obtingut el títol de grau o de màster en el curs 2021-2022 (abans de la data de presentació de sol·licituds del 30 de setembre). En cada categoria s'atorgarà un primer premi de 500 €, un segon premi de 300 € i un tercer premi de 200 €.