Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Polítiques Culturals Valencianes Logo del portal

La Càtedra Polítiques Culturals Valencianes col·labora en les jornades FestiMapp

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 29 de novembre de 2023
Moment durant la presentació

Es presenta també un informe el·laborat per les gestores Irene Liberia i Sara Mansanet, dins de l'Institut Valencià de Cultura i la 'Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport' de la Generalitat Valenciana, amb la col·laboració de la Càtedra.

La Càtedra de Polítiques Culturals Valencianes GVA UV ha col·laborat en aquest informe de 56 pàgines presentat en les jornades FestiMapp, organitzades per la Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l’Institut Valencià de Cultura, el dilluns 27 i el dimarts 28 de novembre en la Filmoteca Valenciana. Aquestes jornades suposen una trobada de festivals de cinema de la Comunitat Valenciana i compta amb la col·laboració i el suport de la Càtedra de Polítiques Culturals Valencianes de la Universitat de València.

Les jornades han estat presentades pel director general de l’Institut Valencià de Cultura, Abel Guarinos, i el director de la Càtedra de Polítiques Culturals Valencianes, Antonio Ariño, davant d’una trentena de responsables de festivals de cinema valencians.

Imatges: