Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Anàlisi i Prospectiva de l'Audiovisual (CAPA) Logo del portal

Jornades sobre Noves Formes de comunicar en la comunicació valenciana

  • Càtedra d'Anàlisi i Prospectiva de l'Audiovisual (CAPA)
  • 17 de desembre de 2023

La Càtedra d’Anàlisi i Prospectiva de l’Audiovisual organitza una jornada especial el pròxim 19 de desembre, centrada en "Noves maneres de comunicar: Formats innovadors en la comunicació valenciana". Este esdeveniment tindrà lloc en el Saló de graus de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació.

Il·lustració del cartell de la jornada sobre "Noves Maneres de Comunicar en la Comunicació Valenciana"

La jornada es dividix en dues sessions principals. La primera s'enfocarà en "Noves Narratives", amb un panell de ponents destacats com Marta Hortelano (Las Provincias), Andrés Boix (La Paella Russa) i Guillemo Rodríguez (València Plaza). Esta sessió promet una exploració en profunditat de les tendències actuals i futures en la narrativa mediàtica.

La segona sessió del dia es titula "Comunicació per a la Generació Z". En esta part de l'esdeveniment, Marta Meneu (Deparkineo), Javier Lifante (À Punt) i Fran Tudela i Lloret  (Cabrafotuda) compartiran els seus coneixements i experiències en la comunicació efectiva amb la Generació Z.

Estes jornades representen una oportunitat única per a professionals, estudiants i entusiastes de la comunicació i el periodisme per a obtindre una visió renovada i enriquidora sobre els mètodes contemporanis de comunicació i narrativa. A més, serà un espai per al diàleg i l'intercanvi d'idees entre els participants i els experts del sector.

📆 Data: 19 de Desembre 📍 Lloc: Saló de graus, Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació

Descubreix les Noves Formes de Comunicar! Un esdeveniment que destaca els formats innovadors en la comunicació valenciana.

 

Cartell informatiu de la jornada amb el títol i el programa
Programa de la jornada