Universitat de ValènciaCàtedra SEOFER de Seguretat Vial i Mobilitat Intel·ligent Logo del portal

Lliurament del Premi ITS Espanya 2021 a la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat

  • 13 de setembre de 2021
fotografia del dia del premi

Una comissió d'ITS Espanya, liderada pel seu Secretari General, Jaime Huerta, i que va comptar amb la participació del Dr. Francisco Alonso, Director de l'INTRAS i Conseller d'ITS Espanya, ha fet entrega del Premi ITS Espanya 2021 al Bitllet senzill QR per Metrobus desenvolupat per la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat de la Generalitat Valenciana, en un acte celebrat el 13 de setembre de 2021 a la seu d'aquesta Conselleria.

El premi, que ha estat rebut pel conseller d'Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Arcadi España, és un reconeixement a l'esforç de l'Autoritat de Transport Metropolità de València (ATMV) per adaptar-se a les noves plataformes de pagament, avançant en la digitalització del sistema de transport públic.

Aquest sistema permet, a través de l'APP E-mobil-ity, adquirir el bitllet senzill des de qualsevol origen i per totes les destinacions de l'àrea metropolitana de València, al mateix cost que amb diners efectius, i facilita l'ús del transport públic a través del mòbil.