Universitat de ValènciaCàtedra SEOFER de Seguretat Vial i Mobilitat Intel·ligent Logo del portal

Convocatòria imminent: 2ª Edició Premi Càtedra SEOFER al millor treball de recerca

  • 31 de maig de 2023
poster

Atenció a tots els interessats en la seguretat viària i el transport! Properament, es llançarà una emocionant convocatòria de premis de la Càtedra SEOFER de Seguretat Viària i Mobilitat Intel·ligent per reconèixer els Treballs Fi de Grau (TFG), Treballs Fi de Màster (TFM) i Tesis Doctorals relacionats amb aquestes àrees.

Si ets un estudiant universitari a Espanya i has dedicat el teu esforç i passió a fer una investigació sobre la seguretat viària, la mobilitat intel·ligent o la senyalització vial, aquesta és una oportunitat que no has de deixar escapar.

En aquesta convocatòria, busquem treballs que tractin temes crucials per millorar la seguretat viària, com l'estudi i la implementació de mesures per potenciar el factor humà en la conducció, la reducció de l'accidentabilitat i la protecció dels usuaris vulnerables a les vies, la eficiència en la gestió del trànsit, l'aplicació de tecnologies de digitalització al transport, el desenvolupament de la connectivitat en els sistemes de mobilitat i la promoció de la reducció d'emissions contaminants.

A més del reconeixement i prestigi que obtindràs en participar en aquest premi, hi ha un al·licient addicional: el premi per als guanyadors és de 2000 euros. Sens dubte és una oportunitat imperdible per demostrar el teu talent, dedicació i compromís amb la seguretat viària i el transport.

T'animem a seguir les nostres xarxes socials i visitar la nostra pàgina web per estar al corrent de les dates de la convocatòria i els requisits específics per participar-hi. Mostra els teus coneixements i contribueix a construir un entorn vial més segur i eficient. No deixis passar aquesta oportunitat de marcar la diferència al camp de la seguretat viària i el transport!