Logo de la Universitat de València Logo Grup de Creixement Cristal·lí i Caracterització de Semiconductors (CRECYCSEM) Logo del portal

5th International Workshop on Gallium Oxide and Related Materials (IWGO)

  • Grup de Creixement Cristal·lí i Caracterització de Semiconductors (CRECYCSEM)
  • 26 d’abril de 2024
Logo del 5th International Workshop on Gallium Oxide and Related Materials (IWGO)

L'estudiant de doctorat, Carolina Fernández Saiz, participarà en la V International Workshop on Gallium Oxide and Related Materials (IWGO) que es celebrarà en Berlin del 26 al 31 de Maig de 2024.

Carolina Fernández Saiz, estudiant de doctorat del grup d'investigació, asistirà al 5è bianual International Workshop on Gallium Oxide and Related Materials (IWGO) que tindrà lloc en Berlin, a la Kulturbrauerei del 26 al 31 de maig de 2024.

En aquest event presentarà el dilluns, 27 de maig, el póster que porta com a títol "Crystal growth of gallium indium sesquioxide by using the MIST-CVD technique". (Programa)

IWGO és el principal fòrum internacional de Ga2O3 i materials relacionats, que cobreix nous desenvolupaments en física i tecnologia relacionada amb òxids. El taller reuneix científics i enginyers que treballen en tots els aspectes dels materials i la tecnologia dels dispositius. L'any 2024 IWGO se celebrarà en persona per permetre debats vius i noves sinergies.