Universitat de ValènciaDepartament de Farmàcia i Tecnologia Farmacèutica i Parasitologia Logo del portal

Comença la competició ‘Konica Minolta International University Contest’

  • Vicerectorat d'Ocupació i Emprenedoria
  • 10 de febrer de 2020
Estudiants de la Universitat guanyadors de l'International University Konica  Minolta Contest.
Estudiants de la Universitat guanyadors de l'International University Konica Minolta Contest.

El Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius ha obert el termini per a participar en la competició internacional ‘Konica Minolta International University Contest’ dirigida a l'estudiantat matriculat en el curs 2019/2020, en titulacions oficials de grau, màster o doctorat de la Universitat de València que puga acreditar un nivell B2 d'anglès.

Els projectes seleccionats per la Universitat de València seran avaluats per un jurat nacional juntament amb la resta de projectes de les universitats que participen en el ‘Konica Minolta International University Contest’ a Espanya al juny de 2020 i, si algun d'ells resultara guanyador, seria premiat amb un viatge de 3 dies a Àmsterdam per a defensar el projecte.

Si el projecte resultara guanyador en la fase europea, seria premiat amb un viatge a Nova York.

El termini per a presentar les sol·licituds romandrà obert fins al 20 de febrer i es podrà fer a través de la seu electrònica de la Universitat de València.

Inscripcions clicant ací.

El Vicerectorat d’Ocupació i Programes formatius, a través d'UVemprén, vol contribuir a construir una universitat orientada a l'ocupabilitat, compromesa amb el progrés de la societat i amb el desenvolupament professional del seu estudiantat. Per a això, un dels objectius és promoure l'especialització del campus impulsant, entre altres, programes formatius que permeten a l'estudiantat desenvolupar l'experiència i les capacitats i habilitats necessàries per a desenvolupar processos d'intraempreneduria en una organització.

Una de les línies d'actuació d'UVemprén per a afavorir aquests objectius és promoure relacions i aliances de caràcter local, autonòmic, nacional o internacional i amb altres elements del sistema d'innovació. En aquest sentit, la Universitat de València i Konica Minolta Business Solutions han subscrit un conveni per a promoure en la nostra universitat, un concurs internacional per a formar equips multidisciplinaris d'estudiants perquè analitzen processos organitzatius de la Universitat de València, presenten idees i desenvolupen propostes per a millorar les àrees cicle de vida de l’estudiant; serveis acadèmics i aprenentatge; i serveis de Campus/vida de la ciutat o serveis d'estudiants.

Llista d'enllaços: