Logo de la Universitat de València Logo Departament de Filosofia Logo del portal

SEMINARI DE FILOSOFÍA CÁTEDRA BLASCO: 10 nocions filosòfiques

  • 10 de novembre de 2020
Image de la noticia

 

Seminari de Filosofia de la Càtedra J. L. Blasco

La Càtedra de Filosofia i Ciutadania Josep Lluís Blasco de la Universitat de València, seguint amb la seua vocació d’estimular la reflexió crítica entre la ciutadania, ha decidit posar en marxa un Seminari de Filosofia de caràcter anual sobre qüestions filosòfiques fonamentals des d’una aproximació interrogativa i dialogada.

En aquesta primera edició, el tema és 10 nocions filosòfiques i s’abordaran nocions com les de coneixement, identitat, paradoxa, lliure albir, sort moral, emoció, llenguatge del pensament, realisme científic, percepció d’aspectes i comprensió intercultural.

El seminari es realitzarà online, en sessions de tres hores impartides per diferents professors i professores, durant el primer semestre de 2021.

La matrícula està oberta per a totes aquelles persones interessades, en diferents modalitats de subscripció. Per a més informació, es pot consultar:

http://catedrablasco.cat/seminari-de-filosofia-de-la-catedra-blasco/

Seminari organitzat per la Càtedra de Filosofia i Ciutadania Josep Lluís Blasco, amb la col·laboració del CEFIRE Humanístic i Social de la Generalitat Valenciana i del Valencia Philosophy Lab.

 

Matrícula oberta!

 

 

 

Seminario de Filosofía de la Cátedra J. L. Blasco

La Cátedra de Filosofía y Ciudadanía Josep Lluís Blasco de la Universitat de València, siguiendo con su vocación de estimular la reflexión crítica entre la ciudadanía, ha decidido poner en marcha un Seminario de Filosofía de carácter anual sobre cuestiones filosóficas fundamentales desde una aproximación interrogativa y dialogada.

En esta primera edición, el tema es 10 nociones filosóficas y se abordarán nociones como las de conocimiento, identidad, paradoja, libre albedrío, suerte moral, emoción, lenguaje del pensamiento, realismo científico, percepción de aspectos y comprensión intercultural.

El seminario se realizará online, en sesiones de tres horas impartidas por diferentes profesores y profesoras, durante el primer semestre de 2021.

La matrícula está abierta para todas aquellas personas que estén interesadas, en diferentes modalidades de suscripción. Para más información, se puede consultar:

http://catedrablasco.cat/seminari-de-filosofia-de-la-catedra-blasco/

 

Seminario organizado por la Cátedra de Filosofía y Ciudadanía Josep Lluís Blasco, con la colaboración del CEFIRE Humanístico y Social de la Generalitat Valenciana y del Valencia Philosophy Lab.

 

¡Matrícula abierta!

Llista d'enllaços: