Logo de la Universitat de València Logo Departament de Prehistòria, Arqueologia i Història Antiga Logo del portal

Jornada de tallers interactius de Prehistòria i Arqueologia

  • 25 de març de 2024
Image de la noticia

El Departament de Prehistòria, Arqueologia i Història Antiga de la Universitat de València (UV) ha organitzat, en col·laboració amb el Departament d'Español del British College La Cañada (BCLC), una jornada de tallers interactius de Prehistòria i Arqueologia per a acostar de primera mà a estudiants de primària els secrets de les ciències arqueològiques i el mode de vida dels nostres ancestres.

L'esdeveniment ha tingut lloc el divendres 22 de març en les pròpies instal·lacions del BCLC. Els estudiants han pogut realitzar les seues pròpies ceràmiques cardials, submergir-se en tancs d'aigua a la recerca de restes arqueològiques, muntar esquelets humans, i aprendre sobre el passat prehistòric jugant en els tallers d'arqueobotánica, arqueofauna, indústria i art rupestre.

La Principal Rosario Palau (BCLC), l'Head of Primary Sarah Nowell (BCLC), i el coordinador de la jornada, Domingo C. Salazar (UV), han descrit l'esdeveniment com un èxit rotund i aposten per poder continuar col·laborant de nou entre tots dos centres en l'organització d'esta mena d'esdeveniments educatius i divulgatius en un futur pròxim.

Per part de la UV han participat en els tallers també Vanessa Albelda, Carmen Chulvi, Manuela de la Cruz, Vanessa Extrem, Manel Górriz, Damián Guillem i Lorena López.

Imatges: