• .

Activitat Complementària per als alumnes de Dret Penal

04/04/19

El pròxim divendres 12 d'abril, Miguel Ángel Moreno Alcázar (Profesor Titular de Dret Penal de la Universitat de València) impartirà una conferència titulada "Las reformas del Código Penal de 2019". La mateixa tindrà lloc a l’aula N-101 a les 12:00. Aquesta activitat complementària per als alumnes de Dret Penal està organitzada pel Departament de Dret Penal i compta amb el finançament del Deganat de la Facultat de Dret.

  Suspensió Activitat Complementària de Dret Penal I

  01/04/19

  Se suspén l'activitat complementària per als alumnes de Dret Penal I prevista per al pròxim divendres 12 d'abril, atès que el ponent Juan José López Ortega no podrà desplaçar-se per haver sigut nomenat President de la Junta Electoral de Madrid.

   Activitat complementària per als alumnes de Dret Penal I

   28/03/19

   El pròxim divendres 12 d'abril, Juan José López Ortega (President de la Secció 4a de l'Audiència Provincial de Madrid) impartirà una conferència titulada “Relaciones románticas versus relaciones forzadas. El papel del consentimiento en el contexto de una relación sexual forzada". La mateixa tindrà lloc a l’aula N-101 a les 12:30. Aquesta activitat complementària per als alumnes de Dret Penal I està organitzada pel Departament de Dret Penal i compta amb el finançament del Deganat de la Facultat de Dret.

    Activitat complementària per als alumnes de Dret Penal I

    27/03/19

    El pròxim dilluns 15 d'abril, Eduardo Demetrio Crespo (Catedràtic de Dret Penal de la Universidad de Castilla-La Mancha) impartirà una conferència titulada “El fundamento de la culpabilidad: últimos desarrollos desde la perspectiva de la Neurociencia". La mateixa tindrà lloc a l’aula N-107 a les 12:30. Aquesta activitat complementària per als alumnes de Dret Penal I està organitzada pel Departament de Dret Penal i compta amb el finançament del Deganat de la Facultat de Dret.

     Activitat complementària per als alumnes de Dret Penal II

     27/03/19

     El pròxim dimarts 2 d'abril, Francisco J. Rius Diego (Inspector Jefe del Cuerpo Nacional de Policía) impartirà una conferència titulada “Delitos contra el patrimonio y las nuevas tecnologías: ciberdelincuentes patrimoniales". La mateixa tindrà lloc a l’aula S-101 a les 12:00h. Aquesta activitat complementària per als alumnes de Dret Penal II està organitzada pel Departament de Dret Penal i compta amb el finançament del Deganat de la Facultat de Dret

       
       
      Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies