• .
  • .

OFERTA CONTRACTES `PREDOCTORALS

16/11/17

El grup d'investigació Laboratori d'Investigació en Cèl.lules Emdotel.lials (Lince) cerca aspirant per a contracte predoctoral en un projecte dí'investigació sobre Perfil plasmàtic de miRNA en infart agut de miocardi: dins la convocatòria : Programa per a la promoció de la investigació científica, el desenvolupament tecnològic i la innovació a la Comunitat Valenciana 2018,Al pdf adjunt podeu consultar tota la información sobre el projecte a desenvolupar així com els requisits que es demanen i les dades de contacte.

comissió electoral

Convocatòria d'eleccions a Consell del Departament

31/10/17

Es publica la convocatòria per a eleccions de Consell de Departament per a la renovació del membres PDI no doctors, Personal Investigador en Formació, PAS i estudiants que tindrà lloc el 23 de noviembre. Podeu consultar el text complet al seguent enllaç.

logo ibv

Nous seminaris a l'IBV

02/10/17

Llistat dels propers seminaris programats per aquest mes a l'Institut de Biomedicina de Valencia

DEFENSA TREBALLS FI DE MÀSTER

14/09/17

El proper dia 25 de setembre es realitzarà la defensa dels treballs de fi del màster de Fisiología corresponents a la segona convocatòria del curs 2016-17. Mes informació a la taula adjunta.

cancer research logo

Postdoc en el Cancer Research UK Manchester Institute

14/09/17

S'oferta una plaça de Postdoc per a incorporar-se al grup d'Oncologia Prostàtica del Dr. Baena en el Cancer Research U.K. del Manchester Institute. El termini per a solicitar-la s'acaba el 17 de setembre. Més infomació al pdf. adjunt

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies