• .
  • .

EPIGENÉTICA PARA ENTENDER LAS ENFERMEDADES RARAS

11/07/19

El próximo 19 de Julio en la Fundación de Estudios Avanzados habrá unas jornadas sobre Epigenética y enfernedades raras, de la cual se adjunta el díptico informativo, así como un enlace a la página de la Fundación con más información sobre este encuentro en el que participan investigadores del Departamento.

DEFENSA TREBALLS FI DE MÀSTER

13/07/18

Els propers dies 24 i 25 de juliol es realitzarà la defensa dels treballs de fi del màster de Fisiología corresponents a la primera convocatòria del curs 2017/18.Informació a la nova taula adjunta.

logo ibv

Nous seminaris a l'IBV

02/07/18

Llistat dels propers seminaris programats per aquest mes a l'Institut de Biomedicina de Valencia.

tfg

LECTURA DEL TREBALL DE FI DE GRAU

02/07/18

El proper dia 10 de juliol tindrà lloc la defensa del treball de fi de grau del periode únic de la segona convocatòria d'aquest curs, seguint-se l'horari que apareix en la taula adjunta.

Certificat en Tècniques Experimentals

01/06/18

A partir del 4 de juny s'impartirá en el Departament de Fisiologia (Facultat de Farmàcia) la segona edició del curs de postgrau titolat "CERTIFICAt PRÀCTIC EN TÈCNIQUES EXPERIMENTALS APLICADES A LA INVESTIGACIÓ BIOMÈDICA". S'adjunta el programa del curs. Trobareu més informació a http://postgrado.adeit-uv.es/17714950

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies