Universitat de ValènciaFundació General UVArts Escèniques Logo del portal

Foto de Manuela Ballester
A través del menjar: Mèxic és sabor i color
Presencial

Ponència sobre la gastronomia mexicana. Centre Cultural La Nau

 

A través del menjar: 

Mèxic és sabor i color. 

Ponència sobre la gastronomia mexicana per Michel Resendiz de La Despensa de Frida

Amb motiu de l'exposició "Manuela Ballester. Pintar enfront de tot"

En aquesta ponència podrem apreciar alguns dels productes mexicans més icònics, conèixer millor el seu origen i característiques.

Més informació [+]

 

Data 11 de juliol de 2024 de 19:00 a 20:30. Dijous.

 
 
Lloc de realització

Claustre. Centre Cultural La Nau

Carrer de la Universitat, 2

València (46003)

 
Organitza

Aula de Gastronomia, Servei de Cultura Universitària UV.

 
aulagastronomia@uv.es