Universitat de ValènciaFundació General UVArts Escèniques Logo del portal

Mostra art públic / universitat pública: convocatòria oberta
Mostra art públic / universitat pública: convocatòria oberta

Fins al 25 d’abril està obert el termini per presentar un projecte a la Mostra art públic / universitat pública, un certamen que transforma l’entorn de la Universitat de València en un lloc d’intervenció artística obert a la societat.

Poden presentar els seus projectes artistes visuals, sense límit d’edat, interessats a crear una intervenció de caràcter efímer i site specific per als campus de Burjassot o de Blasco Ibáñez. Les propostes han de reflexionar sobre l’aproximació de l’art contemporani a la ciència i a les ciències socials i humanes i reflectir les possibilitats de l’art actual per abordar continguts interdisciplinaris i generar sinergies amb les àrees d’estudi de la Universitat. 

Se seleccionaran dotze projectes i cadascun rebrà una dotació de 2.000 euros per a la seua execució i formarà part de la XXVI Mostra art públic / universitat pública, que tindrà lloc als campus de Burjassot i de Blasco Ibáñez en els mesos d’octubre i novembre.

Per aclarir els possibles dubtes, el dia 22 de març, a les 17:00, tindrà lloc una sessió informativa en línia amb la comissària de la Mostra art públic, Alba Braza. A més, també es poden plantejar consultes, durant tot el termini de presentació de projectes, al correu electrònic artpublic@uv.es

La Mostra art públic / universitat pública és una iniciativa de la Delegació d’Estudiants de la Universitat de València, que organitza el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) i que compta amb la col·laboració del Vicerectorat de Cultura i Societat.

 

Data De 7 de març de 2023 a 25 d’abril de 2023. 24h. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres i dissabte.

 
 
Lloc de realització

Universitat de València

 
Organitza

Servei d'Informació i Dinamització (Sedi).

https://www.uv.es/sedi

 

Contacta artpublic@uv.es

 
Més informació