Logo de la Universitat de València Logo Servei d'Informació i Dinamització Logo del portal

La Mostra art públic / universitat pública és una iniciativa de la Universitat de València que pretén dinamitzar els espais dels campus de Burjassot i Blasco Ibáñez i transformar l’entorn universitari en un lloc d’intervenció artística obert a la societat. Per això, l'organització selecciona una sèrie de projectes artístics de caràcter efímer que reflexionen sobre l’aproximació de l’art contemporani a la ciència i a les ciències socials i humanes, per convertir-les en detonadores d’altres sabers transversals que interactuen amb l’espai universitari.

El 2021 es farà la XXIV Mostra art públic / universitat pública entre els mesos d'octubre i desembre, en dos espais expositius (els campus de Burjassot i de Blasco Ibáñez), de la qual és comissària Alba Braza. El jurat d’aquesta edició ha seleccionat les intervencions artístiques de Rossi Aguilar i Andrea Siervo, Joaquim Artime, Pablo Bellot, Azahara Cerezo, José Luis Cremades, Anaïs Florin, Miquel García, Sara Gurrea, Laura José, Sergio Luna, Suri Kim i Ángel Arias (SUMOK) i Pep Sales Gabarda. 

Han format part del jurat de la XXIV edició de la Mostra: Mijo Miquel, professora de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València, Jodie di Napoli, mediadora i comissària d’exposicions, Alba Braza, comissària de la Mostra Art Públic / Universitat Pública, i Esther Alba, vicerectora de Cultura i Esport de la Universitat de València.

La Mostra és una convocatòria del Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius, que impulsa la Delegació d’Estudiants, organitza el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) i té la col·laboració del Vicerectorat de Cultura i Esport.

En aquest enllaç es pot consultar en línia el catàleg de cada edició de la Mostra art públic/universitat pública.