Logo de la Universitat de València Logo Servei d'Informació i Dinamització Logo del portal

La Mostra art públic / universitat pública és una iniciativa de la Universitat de València que pretén dinamitzar els espais dels campus de Burjassot i de Blasco Ibáñez i transformar l’entorn universitari en un lloc d’intervenció artística obert a la societat. Per això, l'organització selecciona una sèrie de projectes artístics de caràcter efímer que reflexionen sobre l’aproximació de l’art contemporani a la ciència i a les ciències socials i humanes, assumint-les i convertint-les en detonadores d’altres sabers transversals descentralitzats.

Els projectes artístics seleccionats s’exposen de forma temporal als campus de Burjassot o de Blasco Ibáñez de la Universitat de València.

La XXV Mostra art públic / universitat pública té lloc en dos espais expositius:

  • Del 3 al 28 d’octubre de 2022 al campus de Burjassot.
  • Del 21 d’octubre al 18 de novembre 2022 al campus de Blasco Ibáñez.

La Mostra art públic / universitat pública és una iniciativa de la Universitat de València que impulsa la Delegació d’Estudiants, amb la col·laboració del Vicerectorat d’Estudis i del Vicerectorat de Cultura i Societat. L’organització està a càrrec del Servei d’Informació i Dinamització (Sedi).

En aquest enllaç es pot consultar en línia el catàleg de les edicions anteriors de la Mostra art públic / universitat pública.