Logo de la Universitat de València Logo Servei d'Informació i Dinamització Logo del portal

Les Assessories UV per a estudiants són un servei gratuït de la Universitat de València format per l’assessoria psicològica i l’assessoria jurídica. Estan gestionades pel Servei d’Informació i Dinamització (Sedi).

En què consisteix el servei?

El servei d’assessoria psicològica inclou 2 sessions inicials d’assessorament que es poden completar amb 4 sessions més d’assistència psicològica. Aquestes 6 sessions estan subvencionades per la Universitat de València i són gratuïtes per a l’estudiantat

Qui t’atendrà?

Professionals sanitaris de la Clínica de Psicologia de la UV, amb experiència per assessorar-te, orientar-te, donar-te informació i suport psicològic en general

L'assessorament psicològic

S’atenen les demandes d’assessorament de l’estudiantat en referència a:

  • Qüestions psicològiques que provoquen ansietat, depressió o dubtes.
  • Qüestions i problemes relacionats amb l'estudi: estratègies per a la millora del rendiment acadèmic, adquisició de bons hàbits i planificació i organització de l'estudi.
  • Qüestions vinculades a problemes de motivació i a la millora de processos de presa de decisions.

L'assistència psicològica

L’assessorament psicològic inicial pot complementar-se amb assistència psicològica per a l’estudiantat que tinga dificultats relacionades amb la depressió, l’ansietat i les pors i les obsessions. 

Posteriorment, quan s’esgoten les 6 sessions subvencionades, si el/la professional que atén l’estudiant valora la conveniència de continuar amb més assistència psicològica, li recomanarà la derivació. La Clínica de Psicologia de la UV ajudarà l’estudiant a buscar opcions per seguir amb l’assistència psicològica, fora ja del servei gratuït subvencionat per la UV. 

En cas que l’estudiant trie la Clínica de Psicologia de la UV per a continuar més enllà de les 6 sessions subvencionades, aquesta l’atendrà en els serveis inclosos en la seua cartera i segons les condicions de la pròpia Clínica. 

On t’atendran?

De moment, l’atenció presencial està disponible a les dependències habilitades als campus de Blasco Ibáñez i dels Tarongers. A més, també s’ofereix assessorament en línia.

Com pots demanar una cita?

Per fer-ne ús, cal sol·licitar una cita emplenant el següent formulari. Les dades que s’hi indiquen es tractaran de forma confidencial. La Clínica de Psicologia de la UV t’informarà, en el moment de donar-te la primera cita, de les condicions d’atenció que tenen establertes per al programa d’Assessories UV per a estudiants.
 

Sol·licitar una cita per a les Assessories UV per a estudiants

Les assessories per a estudiants estan al teu abast durant tot l’any, excepte el mes d’agost.

Més informació

En cas que necessites fer-nos alguna consulta, o tingues algun dubte emplenant el formulari de sol·licitud de cita, pots escriure'ns a assessories_sedi@uv.es.