Universitat de ValènciaFundació General UVArts Escèniques Logo del portal

L'Orquestra i dos intèrprets
Orquestra de València

Serenates 2023

Una nit amb el Mestre Serrano

Orquestra de València

María Linares, piano

Daniel Gil de Tejada, director

Sota el títol “Una nit amb el mestre Serrano”, l'Orquestra de València celebra el 150 aniversari de Josep Serrano amb la seua música i elenc de la terra. El director valencià Daniel Gil de Tejada, habitual al Liceu i en molts altres teatres i auditoris europeus, aborda un programa amb dues parts diferenciades. Després de la festiva Obertura acadèmica de Brahms, la jove pianista María Linares -22 anys-, guanyadora de més de vint concursos de piano nacionals i internacionals, interpretarà el molt exigent Concert núm. 2 de Saint Saëns. En la segona part, s’executaran peces de Serrano i els seus coetanis, amb fragments de sarsuela i la música de les nostres arrels més populars.

Venda d'entrades en: https://www.palauvalencia.com/va/evento/orquesta-de-valencia-21-3/  i en les taquilles del Palau de la Música

 

Data 29 de juny de 2023 de 22:00 a 23:30. Dijous.

 
 
Lloc de realització

Claustre. Centre Cultural La Nau

 
Organitza

Organitza:

Universitat de València. Institut Valencià de Cultura -GVA

Col·laboracions i patrocinis:

Diputació de València. Fundació Banc de Sabadell. Ajuntament de València. Palau de la Música de València. Escola d'Arts i Superior de Disseny de Valaència (EASD). Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de Valencia. European Festivals Association.

 

Contacta aulademusica@uv.es

 
Més informació