Universitat de ValènciaFundació General UVArts Escèniques Logo del portal

Foto dels intèrprets
Plebeyos bailes

Serenates 2023

Plebeyos bailes

La Tendresa

Elia Casanova, directora

L’espectacle Plebeyos bailes vol donar a conèixer una part oblidada de la música popular del Segle d’Or: la pràctica musical de les dones de les capes socials més populars que es reunien a tocar, cantar i ballar en la clandestinitat. 

Balls com la sarabanda, jácaras, villanos, passacaglias, folias i marionas conviuen en aquest espectacle amb el flamenc i el jazz, interpretats per Èlia Casanova i la Tendresa, amb la posada en escena i moviment de Societat Doctor Alonso, vestuari de Jorge Dutor i il·luminació de Cube.bz

Es tracta d’una aposta per acostar la música antiga a la contemporaneïtat, desconstruint el format habitual d’un concert de música barroca per convertir-lo en un híbrid que ens permet gaudir de la música i la seua interpretació i, alhora, entendre altres aspectes intrínsecs del temps en el qual és.

Venda anticipada d'entrades (PVP 3,15€) en: http://www.latenda.es/entrades o La Tenda del Centre Cultural La Nau

 

Data 28 de juny de 2023 de 22:00 a 23:30. Dimecres.

 
 
Lloc de realització

Claustre. Centre Cultural La Nau

 
Organitza

Organitza:

Universitat de València. Institut Valencià de Cultura -GVA

Col·laboracions i patrocinis:

Diputació de València. Fundació Banc de Sabadell. Ajuntament de València. Palau de la Música de València. Escola d'Arts i Superior de Disseny de Valaència (EASD). Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de Valencia. European Festivals Association.

 

Contacta aulademusica@uv.es

 
Més informació