Logo de la Universitat de València Logo Fundació General Logo del portal

L’Orfeó Universitari de València obri la inscripció per a les proves d’accés de nous participants

  • Fundació General UV
  • 1 d’agost de 2022
Image de la noticia

L’Orfeó Universitari de València (OUV), dirigit per Francesc Valldecabres, ha obert el termini d'ingrés per a les proves d’accés de nous i noves orfeonistes. Les persones interessades hauran de tramitar-la en aquest formulari abans del pròxim 1 d’octubre. Una vegada superades les proves, els nous membres passaran a formar part de l’agrupació coral universitària més antiga d’Espanya, la qual commemora en 2022 el seu 75 aniversari.

Els membres del cor, a més de gaudir de la interpretació de la música coral amb obres com el Rèquiem Alemany de Brahms o el Carmina Burana d’Orff, podran obtindre crèdits de lliure elecció o crèdits ECTS, millorar i completar la seua formació musical, participar en noves iniciatives i amb projecció, així com viatjar per a actuar en concerts.

Els requisits per a accedir a les proves de l’Orfeó Universitari de València només en són dos: tindre més de 18 anys i estar matriculat en alguna universitat o bé posseir estudis de música. El termini d’inscripció estarà obert fins l’1 d’octubre de 2022.

Amb motiu del 75 aniversari, l’OUV ha programat nombrosos projectes musicals que es desenvoluparan durant el curs acadèmic 2022-2023 com ara la col·laboració amb Marea Danza, l’Orquestra Simfònica de València i la Banda Simfònica Municipal de Castelló, entre d’altres projectes. Així mateix, també està prevista la segona edició del curs de cant Cercant dirigit per la professora Ana Luisa Chova.

Llista d'enllaços: