Logo de la Universitat de València Logo Fundació General Logo del portal

La Nau Gran Gandia celebra el seu acte de diplomes

  • UVGandia
  • 31 de maig de 2024
Image de la noticia

L'acte va tindre lloc el dijous 30 de maig al Teatre Serrano de Gandia i va estar presidit per l'alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, i la Vicerectora de Cultura i Societat, Ester Alba. En total, vora 50 alumnes celebraren haver superat l'itinerari de Ciències Socials i Jurídiques.

L'alumnat de tercer curs de l'Intinerari de  Ciències Socials i Jurídiques de la Nau Gran Gandia celebrà el seu acte de graduació el dijous 30 de maig al Teatre Serrano de Gandia. L'acte, que donà inici a les 7 de la vesprada, comptà amb la participació de la Vicerectora de Cultura i Societat, Ester Alba, l'Alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, i la Directora del Centre Internacional de Gandia de la UV, Carme Melo. 

Aquest és un acte molt emotiu per a l'alumnat de Nau Gran que va rebre, de mans de les autoritats locals i acadèmiques, la beca i el diploma que els reconeix haver superat un dels  itineraris que s'imparteix a Gandia. 

Aquest curs, la Nau Gran a Gandia ha introduit importants canvis en la seua oferta formativa. A partir d'enguant són dos els itineraris que s'ofereixen un dedicat a les arts i humanitats i altre a les ciències socials i jurídiques. La inscripció per al nou curs està ja oberta i es pot realitzar de forma telemàtica emplenant el següent formulari. L'únic requisit per accedir a la Nau Gran és tenir 50 anys o més. 

Imatges: