Logo de la Universitat de València Logo Fundació General Logo del portal

Grup de Dansa (Nivell 1 Dansa Contemporània). 2 crèdits ECTS. Inscripció Oberta

Taller de Dansa 20-21

Període de l'esdeveniment: De 21 de juliol de 2021 a 15 d’octubre de 2021. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 00:00.

 

Lloc de realització: Aula d’Expressió de la Facultat de Ciències Act.Físiques Esport.

 
Descripció:

Dirigit a: Estudiants Universitaris de qualsevol titulació i públic en general. El taller dura tot el curs acadèmic, començant el 15 d'octubre de 2021 i acabant el 27 de maig de 2022. Les classes són tots els dimarts i divendres de 17 a 19 hores. El taller acaba amb una mostra al públic. Reconegut amb 2 crèdits ECTS.

Es practicarà diferents tècniques corporals que existeixen dins dels estils de dansa. Es desenvoluparà conceptes propis de la dansa com ara la consciència corporal, espacial i temporal, qualitats de moviment i destresa física en la pràctica de la dansa en el teu cos. Es dotarà a l'alumne de recursos propis per a poder crear el seu propi llenguatge artístic (coreografia). Es potenciarà la memòria física sent capaces de memoritzar una coreografia i la gestió de la pràctica escènica final, desenvolupant les habilitats i mecanismes per a enfrontar-se a un públic.

Automatrícula : http://links.uv.es/w2e0IP8

 
Organitza:

Aula de Arts Escèniques

Servei de Cultura Universitària.

https://go.uv.es/PHag13L

 

Contacta: cursosextensio@uv.es

 
Més informació: