Logo de la Universitat de València Logo Fundació General Logo del portal

Portada del llibre
AlumniUV: Club de Lectura Tirant
Presencial

El Club de Lectura Tirant analitza en la sessió de cloenda del curs la novel·la "El retorn de l'hongarés", d'Anna Moner.

 

10 Juny /  18:00 a 19:00 h

Lloc Sala Gonzalo Montiel - Centre Cultural La Nau (Universitat, 2)

Adreçat a AlumniUV Premium

Inscripció gratuïta https://go.uv.es/xzV40N0

 

Al maig del 1897, un cadàver esquarterat apareix al Bois de Boulogne de París. És així com es desencadena la investigació d’uns esfereïdors assassinats en sèrie que marcarà la carrera de l’inspector en cap de la Policia de Seguretat Olivier Béziers i del prestigiós forense Auguste Locard.

Més de cent anys després, arriba a l’Institut Medicolegal un taüt de grans dimensions, descobert durant la remodelació del cementeri del Père-Lachaise. Sara Bongard, una jove antropòloga forense, no pot imaginar que es veurà implicada en els successos macabres que sacsejaren la societat parisenca a les acaballes del segle XIX.

Anna Moner barreja sensualitat, màgia i misteri per a bastir una novel·la d’arrels gòtiques, guanyadora del Premi de Narrativa Alfons el Magnànim. Amb interessants aspectes de la història de la ciència i de l’art en el rerefons, alternant els anys finals del segle xix amb l’actualitat, aquest colpidor thriller endinsa el lector en una fosca investigació criminal.

 

Anna Moner (Vila-real, 1967) és artista i escriptora. Des del 1987, forma equip artístic amb Sebastià Carratalà. La seua obra s’ha exposat, entre altres, a València, Castelló, Sevilla, Nantes, Ceret, Bordeus i París. És col·laboradora del Diari la Veu, la Cartelera Turia, la revista Lletraferitiel magazín radiofònic Al ras, d’À Punt Mèdia. A més, el 2017 va ser Ambaixadora de la Lectura.

Com a escriptora, ha publicat una dotzena de relats en diversos reculls, les novel·les Les mans de la deixebla (Premi Enric Valor), El retorn de l’Hongarès (Premi València de Narrativa, Premi Túria i Drac de Sant Jordi) i Gabinet de curiositats (Premi de la Crítica). Amb La mirada de vidre va guanyar el Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira 2018.

 

 

Data 10 de juny de 2024 de 18:00 a 19:00. Dilluns.

 
 
Lloc de realització

Centre Cultural La Nau

Universitat, 2

Valencia (46003)

 
Organitza
 

Contacta alumniuv@uv.es

 
Més informació