Logo de la Universitat de València Logo Fundació General Logo del portal

Detall del cartell amb la frase En el principio era el verbo
En el principi era el verb - Juan 1:1

Teatre a La Nau

Mostra Taller Permanent de Teatre Majors de 55 Anys 

‘En el principi era el verb - Juan 1:1’ 

Textos de Shakespeare, Lope, Calderón, Dostoievski, Brecht, Brossa, Sinisterra, Mayorga i Pessoa

Professor/a/director/a Tono Berti i Pura Marco

Aquest espectacle és un nou Prometeu, un Frankestein, un monstre creat a partir de fragments d'obres que abasten des del teatre barroc de Lope fins a Pessoa passant per Dostoievski, Brosa, Calderón o Sinisterra. Una hidra teatral que s'alça per a encegar-nos amb la força de la paraula en l'art escènic i d'ací el seu nom arrabassat a l'evangeli de Sant Joan, en el principi era el verb. Les diferents escenes es reuneixen amb un únic objectiu, mostrar l'arquitectura teatral a partir del verb que determina l'acció escènica, la dovella del teatre. L'oralitat i, amb ella la paraula creada pel poeta, és la matèria primera amb la qual es tix les infinites històries que serem capaces de contar, perquè la paraula és una acció escènica que transforma tot, quan l'actriu o l'actor la utilitza com cal.

Paraules, paraules i més paraules, algunes impacten, unes altres ens deixen impassibles però totes necessàries per a crear la il·lusió escènica que és el teatre.

Les entrades de teatre es podran reservar amb antelació a la Tenda de la Universitat a La Nau i als campus, o bé a la seua web (https://events.fundacio.es/o/5). Cada entrada costarà 2'10 €

 

Període de l'esdevenimentDe 7 de juny de 2023 a 9 de juny de 2023. Dimecres, dijous i divendres de 19:00 a 20:30.

 
 
Lloc de realització

Sala Matilde Salvador. Centre Cultural La Nau

 
Organitza

Aula d'Arts Escèniques UV.

 

Contacta auladeteatre@uv.es