Logo de la Universitat de València Logo Fundació General Logo del portal

Llista de Vídeos

El Servei de Política Lingüística de la UV mostra en aquest vídeo com s'han d'usar les denominacions oficials dels centres, departaments, serveis i entitats de la Universitat de València, així com s'han d'anomenar oficialment les titulacions i assignatures.

D'aquesta manera, es garanteix la imatge institucional i l'oficialitat de la llengua pròpia de la Universitat i, per tant, de la Fundació General de la UV.

Presentació dels Fòrums virtuals d'Ocupació i Emprenedoria de la Universitat de València, 2021.

Un total de 16 alumnes amb discapacitat intel·lectual s’han graduat per la Universitat de València en un curs de formació per a l’ocupació dins de la segona edició del programa UNINCLUV, finançat per Fundación ONCE en col·laboració amb el Fons Social Europeu (FSE) i celebrat el 2020.

La Universitat de València presenta ‘L’experiment com a obra d’art’, una nova exposició per a celebrar el 125 aniversari dels seus estudis de química, que pot visitar-se fins el 2 de maig de 2021 al Palau de Cerveró.

La professora María Roncero valora els continguts del programa formatiu online organitzat per UVocupació.

La professora María del Carmen Bas, coordinadora de l'Àrea d'Estudis d'UVocupació, explica els resultats de l'últim Estudi d'Inserció Laboral dels Màsters Oficials de la UV, en el qual ha estat analitzat un total de 103 títols.

Membres del Club Coral de La Nau Gran de la Universitat de València interpreten "Dindirindin" junt amb la seua directora Mònica Perales i Massana. El Club Coral de la Nau Gran està obert a tots els majors de 55 anys interessats a fer música cantant. Per a formar part del club no cal tenir experiència coral ni formació musical prèvia.