Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Memòria d'Activitats 2018

Llista de Vídeos

'4' és l'espectacle posat en escena pel Grup de Dansa i l'Orquestra Filharmònica de la Universitat de València en el marc del festival Serenates 2019.

Video explicatiu del funcionament del Centre Universitari de Diagnòstic i Atenció Primerenca

Convocatòria dels I Premis UVocupació per a empreses compromeses amb l'ocupació juvenil i de qualitat.

Concert de l'Escola Coral de la Nau a la capella de la Sapiència, amb les tres corals que formen l'escola, la Mestral amb xiquets i xiquetes de 4 a 6 anys, la Garbí fins a sisè de Primària, i la Tramuntana, formada per adolescents de 12 a 18 anys.

Video de presentació de la temporada 2018/2019 de l'Orquestra Filharmòrnica de la Universitat de València.

Video resum del projecte Talent i Capacitat a la Universitat 2018. Fundació General de la Universitat de València. UVocupació.

La Universitat de València treballa per facilitar l'accés d'estudiants/es i egressats/des al món del treball, tenint en compte els nous reptes del món laboral amb l'objectiu d'aconseguir la integració exitosa dels estudiants en cada organització. 

Entrevistes a peu de carrer per determinar el grau de coneixement entre la població sobre la paràlisi cerebral infantil.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies