Logo de la Universitat de València Logo Fundació General Logo del portal

Llista de Vídeos

El Servei de Política Lingüística de la UV mostra en aquest vídeo com s'han d'usar les denominacions oficials dels centres, departaments, serveis i entitats de la Universitat de València, així com s'han d'anomenar oficialment les titulacions i assignatures.

D'aquesta manera, es garanteix la imatge institucional i l'oficialitat de la llengua pròpia de la Universitat i, per tant, de la Fundació General de la UV.

Presentació dels Fòrums virtuals d'Ocupació i Emprenedoria de la Universitat de València, 2021.

Un total de 16 alumnes amb discapacitat intel·lectual s’han graduat per la Universitat de València en un curs de formació per a l’ocupació dins de la segona edició del programa UNINCLUV, finançat per Fundación ONCE en col·laboració amb el Fons Social Europeu (FSE) i celebrat el 2020.

La Universitat de València presenta ‘L’experiment com a obra d’art’, una nova exposició per a celebrar el 125 aniversari dels seus estudis de química, que pot visitar-se fins el 2 de maig de 2021 al Palau de Cerveró.

La professora María del Carmen Bas, coordinadora de l'Àrea d'Estudis d'UVocupació, explica els resultats de l'últim Estudi d'Inserció Laboral dels Màsters Oficials de la UV, en el qual ha estat analitzat un total de 103 títols.

Membres del Club Coral de La Nau Gran de la Universitat de València interpreten "Dindirindin" junt amb la seua directora Mònica Perales i Massana. El Club Coral de la Nau Gran està obert a tots els majors de 55 anys interessats a fer música cantant. Per a formar part del club no cal tenir experiència coral ni formació musical prèvia.

La rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre, ha estat acompanyada per l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, i el president de la Diputació de València, Toni Gaspar, en un acte que s’ha celebrat dilluns, 20 de juliol, al Saló Corones del Palau Ducal de Gandia.

La Colla de Dolçaines i Percussió de la Universitat de València comparteix el seu teletreball

El Fòrum d’Ocupació i Emprenedoria va reunir a la Facultat de Geografia i Història 15 empreses i entitats interessades en el perfil professional d’aquesta facultat que van prendre contacte directe amb l’estudiantat i les persones titulades. La jornada començà amb una conferència a càrrec del divulgador científic Manuel Toharia.

Una part de les Jornades per la Inclusió de la Universitat de València va estar dedicada a la salut. Dins d’aquesta setmana, es va celebrar la III Jornada de Fibromiàlgia de la Comunitat Valenciana, una malaltia que provoca dolor i pot ser inhabilitant. També va estar present la salut mental amb la xarrada sobre els trastorns de la conducta alimentària del psicòleg Xavier Sanmartín.

L'exministre Josep Piqué participa en una conferència magistral en homenatge a Manuel Marín amb el títol del seu últim llibre, ‘El món que ens ve’, dins del cicle ‘Les raons d’Europa’ de l’Escola Europea de Pensament Lluís Vives, al Centre Cultural La Nau de la Universitat de València.