Logo de la Universitat de València Logo Fundació General Logo del portal

Llista de Vídeos

La professora María Roncero valora els continguts del programa formatiu online organitzat per UVocupació.

La professora María del Carmen Bas, coordinadora de l'Àrea d'Estudis d'UVocupació, explica els resultats de l'últim Estudi d'Inserció Laboral dels Màsters Oficials de la UV, en el qual ha estat analitzat un total de 103 títols.

Membres del Club Coral de La Nau Gran de la Universitat de València interpreten "Dindirindin" junt amb la seua directora Mònica Perales i Massana. El Club Coral de la Nau Gran està obert a tots els majors de 55 anys interessats a fer música cantant. Per a formar part del club no cal tenir experiència coral ni formació musical prèvia.

La rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre, ha estat acompanyada per l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, i el president de la Diputació de València, Toni Gaspar, en un acte que s’ha celebrat dilluns, 20 de juliol, al Saló Corones del Palau Ducal de Gandia.

La Colla de Dolçaines i Percussió de la Universitat de València comparteix el seu teletreball

El Fòrum d’Ocupació i Emprenedoria va reunir a la Facultat de Geografia i Història 15 empreses i entitats interessades en el perfil professional d’aquesta facultat que van prendre contacte directe amb l’estudiantat i les persones titulades. La jornada començà amb una conferència a càrrec del divulgador científic Manuel Toharia.

Una part de les Jornades per la Inclusió de la Universitat de València va estar dedicada a la salut. Dins d’aquesta setmana, es va celebrar la III Jornada de Fibromiàlgia de la Comunitat Valenciana, una malaltia que provoca dolor i pot ser inhabilitant. També va estar present la salut mental amb la xarrada sobre els trastorns de la conducta alimentària del psicòleg Xavier Sanmartín.

L'exministre Josep Piqué participa en una conferència magistral en homenatge a Manuel Marín amb el títol del seu últim llibre, ‘El món que ens ve’, dins del cicle ‘Les raons d’Europa’ de l’Escola Europea de Pensament Lluís Vives, al Centre Cultural La Nau de la Universitat de València.

Les Jornades per la Inclusió de la Universitatde València 2019, ‘Som Iguals Som Diferents', han visibilitzat les persones amb sordesa. Es van celebrar diversos tallers de llengua de signes, adreçats a tota la comunitat universitària.

La catorzena edició de la Biennal Martínez Guerricabeitia va ser inaugurada el passat 10 de desembre. Vint obres d'artistes espanyols participen en l'exposició que estarà oberta fins al 22 de març al Museu de la Ciutat de València. Les obres guanyadores del certamen seran part de l'extensa col·lecció d'art contemporani que actualment pertany a la Universitat de València.

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat el 3 de desembre, la Universitat de València, a través del servei UVdiscapacitat, celebra, del 2 al 9 d'aquest mes les Jornades per la Inclusió 'Som iguals, som diferents', que es van obrir a la Facultat de Psicologia, amb la inauguració de l'exposició 'Slow E_Motion', organitzada per Asindown.

La Nau dedica una exposició al llibre d’artista amb els creadors més rellevants de la segona meitat del segle XX. Originals d’Andy Warhol, Edward Ruscha, Ulises Carrión, John Baldessari, Christian Boltanski i Jenny Holzer es poden contemplar del 19 de novembre de 2019 al 12 de gener de 2020, a la Sala Estudi General, dins de l’exposició ‘TEXT [NO TEXT] Llibres i publicacions d’artista. Col·lecció UPV’.

El Centre Cultural La Nau de la Universitat de València acull la presentació de la XII edició de La Cabina-Festival Internacional de Migmetratges de València, que se celebrarà del 21 al 29 de novembre. Enguany, es projectaran 26 migmetratges de 18 països amb cinc estrenes a Espanya.

'4' és l'espectacle posat en escena pel Grup de Dansa i l'Orquestra Filharmònica de la Universitat de València en el marc del festival Serenates 2019.