Universitat de ValènciaFundació Lluís Alcanyís Logo del portal

Celebració Anual del "Cas de l'Any" en Ortodòncia

  • 8 de juliol de 2024
Image de la noticia

Des de principis dels anys 80, la Universitat de València ha sigut testimoni d'una celebració especial en el camp de l'ortodòncia: la presentació del "Cas de l'Any".

Esta tradició, iniciada a proposta del Professor Jose Antonio Canut Brusola, Catedràtic d'Ortodòncia en eixe moment, s'ha convertit en un esdeveniment anual esperat per tots els professionals relacionats amb la formació postgraduada d'ortodòncia en la universitat.

La celebració del "Cas de l'Any" és un esdeveniment que reunix a ortodoncistes de diverses generacions per a presentar i discutir el cas més interessant que hagen tractat en l'últim any. Més enllà d'una simple trobada acadèmica, esta reunió és una oportunitat per al retrobament entre antics alumnes i professors del Màster en Ortodòncia de la Universitat de València.

Des dels seus inicis, el "Cas de l'Any" ha sigut una plataforma on es presenten tractaments d'alta qualitat, incloent tant grans èxits com aquells casos que, per diverses raons, no van tindre el desenllaç esperat. Esta diversitat d'experiències enriquix la trobada, oferint als participants valuoses lliçons i reflexions sobre la seua pràctica clínica. La constància d'estes trobades, que han tingut lloc quasi ininterrompudament durant 40 anys, demostra la passió i dedicació que els professionals de l'ortodòncia de la Universitat de València tenen per la seua disciplina.

Enguany a més de commemorar el tradicional Cas de l'Any, es va retre homenatge a la Dra. Immaculada Soler Segarra, professora associada d'Ortodòncia del Departament d'Estomatologia de la Facultat de Medicina i Odontologia de la Universitat de València els últims 34 anys, qui es jubila aquest mes de juliol del Grau d'Odontologia. Tots els companys del Grau i del Màster d'Ortodòncia es van reunir per a celebrar la jubilació d'Inmaculada, gran docent, excel·lent professional i millor persona que ha deixat la seua petjada professional i personal en moltes promocions d'odontòlegs i odontòlogues i ortodoncistes, sent sens dubte, una dona pionera en l'Ortodòncia Espanyola.

Imatges: